Connect with us

technokrata

Új Logitech THX hangszórórendszerek

Laptop

Új Logitech THX hangszórórendszerek

A Logitech bemutatta a világ első olyan THX-minősítésű 5.1 csatornás hangszórórendszerét, amihez két vezeték nélküli hátsó hangsugárzó is tartozik.

A Logitech Z-5450 Digital remek választás otthoni házimozi rendszerekhez vagy akár az irodai PC-hez is, mert rendkívüli rugalmasságot biztosít surround hangrendszerünk kiépítéséhez.


A Logitech Z-5450 Digital termék bevezetése mellett a Logitech tovább bővíti díjnyertes Z-sorozatú hangszórócsaládját. A termékvonal két új tagja a Logitech Z-5400 Digital surround hangrendszer és a Logitech Z-4 2.1 csatornás hangszórórendszer.

Az új Logitech Z-5450 Digital hangszórók megteszik az első lépést a szobában futó hangkábelek kellemetlen látványának végleges megszüntetése felé, és ez egyáltalán nem megy a Logitech termékektől megszokott kiváló hangminőség rovására.

Más hangszórórendszerek, melyekben vezeték nélküli hátsó hangsugárzók vannak, általában csak egy vevőállomást használnak, amiből kábelek futnak a két hátsó hangláda felé. Ez csak félmegoldást nyújt a drótok felszámolására. A Logitech Z-5450 Digital rendszernél a két hátsó hangszóró egymástól teljesen független, mindkettőnek saját vevőállomása és erősítője van. A hátsó hangszóróknak csak egy-egy fali konnektor kell, amiből áramot nyerhetnek, és máris működőképesek. A vezeték nélküli hangszórók az interferenciáktól mentes Tri-Node technológiát használják az analóg 900 MHz-es vagy az elavult infravörös megoldások helyett. Ennek köszönhető, hogy a Z-5450 Digital rendszer megfelel a régóta áhított THX minősítési követelményeknek.

A rendszer 315 Watt teljesítményt tud leadni, és hét bemenete van. A szatelit hangsugárzók új külsőt kaptak, a készlethez pedig jár egy digitális vezérlőpult valamint egy kényelmes távirányító. A rendszer számos különböző szabványt támogat, például a Dolby Digital, a DTS és a DTS 96/24 formátumokat.

A Logitech Z-5400 Digital
Az új Logitech Z-5400 Digital egy 5.1 csatornás surround hangrendszer, ami 310 RMS Watt teljesítmény leadására képes (620 Watt összes csúcsteljesítmény). Ezzel mozi minőségű hangzást kölcsönöz játékainknak, zenéinknek és filmjeinknek is. Beépített digitális dekódere van, és úttörő módon fogadni tudja az újabb nagyfelbontású (High Definition) forrásokból érkező jeleket, továbbá 96/24 digitális funkciókat használ hangszín-kiegyenlítéshez és mélyhang-vezérléshez is. Az eredmény: korábban nem hallott minőség és kiváló jel-zaj arány.

A Logitech Z4 és Z4i
Azoknak, akik nem akarnak surround hangrendszert számítógépükhöz, a kompakt és stílusos Logitech Z-4 és Z-4i 2.1 csatornás hangszórók kínálnak remek minőséget. A rendszerhez új formatervezésű szatelit hangsugárzók tartoznak, plusz egy nagyteljesítményű mélysugárzó, fekete és fehér színekben.

Ár és elérhetőség
A Logitech Z-5450 Digital hangszórókészlet Európában szeptembertől lesz kapható 130.000 forintos javasolt fogyasztói áron. A Logitech Z-5400 Digital hangszórórendszer Európa egyes részein októbertől kerül a boltokba 82.000 forintos javasolt fogyasztói áron. A Z-4 és Z-4i hangszóró szettek Európában októbertől 27.000 forintos javasolt fogyasztói áron lesznek megvásárolhatóak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle