Connect with us

technokrata

Logitech V270 egér: se vezeték, se vevőállomás

Laptop

Logitech V270 egér: se vezeték, se vevőállomás

A Logitech bemutatta első vezeték nélküli egerét, amihez nem kell külön vevőállomást a számítógépbe dugni.

A Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse for Bluetooth a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használva kapcsolódik laptop PC és Apple PowerBook gépekhez, amikben beépített Bluetooth vevő van. A V270 így az eddigi legkönnyebben hordozható alternatívát kínálja a laptopok kényelmetlen érintőpaneleire.


A V270 egér alapjául a Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks szolgált, ami a Logitech laptop felhasználóknak legnagyobb darabszámban eladott terméke volt. A grafitszürke színű egér Bluetooth 1.2 vezeték nélküli adatátvitelt használ, ami intelligens frekvenciaváltások révén el tudja kerülni a más 2,4 gigahertzes eszközökből – például Wi-Fi laptopokból vagy vezeték nélküli telefonokból – származó rádiójel-zavarokat.

Szokványos használat mellett az egér egy elemkészlettel akár három hónapig is bírja, ami a ki-be kapcsoló rendszeres használatával még tovább is nyújtható. A Logitech intelligens energiagazdálkodási rendszerének (Smart Power Management) részeként az egér jelzőfénnyel figyelmeztet az elemek kimerülése előtt, így megkímélhet a kellemetlen meglepetésektől. A Logitech V270 egér optikai motorjának felbontása 1000 DPI, ami zökkenőmentes és pontos irányítást tesz lehetővé számtalan különböző felületen. Ez igazán jól jön azoknak, akik sokat utaznak.

A Windows operációs rendszert futtató gépek felhasználóinak a Logitech SetPoint szoftver megkönnyíti az egér és a számítógép első csatlakoztatását. Az egér talpán elhelyezett visszacsatlakoztató (reset) gomb megnyomásakor a SetPoint szoftver elindul, és egy intuitív varázsló segít a kapcsolat felépítésében. Apple PowerBook gépeken az egeret úgy kell csatlakoztatni, mint bármilyen más Bluetooth eszközt, az operációs rendszer vezérlőpultján keresztül. Az első csatlakoztatás után az egér már automatikusan megtalálja a számítógépet annak minden bekapcsolásakor.

A V270 egér helyes működéséhez a PC-nek a következőket kell tartalmaznia: Windows 2000, Windows XP, Broadcom/Widcom Bluetooth BTW 1.4.2.21+, vagy Microsoft XP SP2, vagy Microsoft XP64; CD-ROM meghajtó. Macintosh gépeken Mac OS X 10.2.8+ szükséges, és a Bluetooth vezeték nélküli szolgáltatás engedélyezése.

A Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse for Bluetooth az Egyesült Államokban és Európában is októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában 49 euró.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle