Connect with us

technokrata

Tíz tuti dolog 2006-ban!

Laptop

Tíz tuti dolog 2006-ban!

Az Intel Viiv technológia célja, hogy élvezetesebbé tegye az otthoni digitális szórakozást.

Az Intel Viiv technológiájára épülő, az Intel legújabb kétmagos processzorával ellátott asztali számítógépek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legújabb zene, film, játék, vagy fotószolgáltatásokhoz, és ez még nem minden…


Íme néhány hasznos ötlet arról, milyen előnyöket rejt a PC-k új generációja, amely hamarosan otthonaink részévé válik:

-Alakítsd saját szájízed szerint otthoni digitális szórakozásodat! Az Intel Viiv technológiájára épülő személyi számítógéppel a digitális szórakoztatás új korszakába léphetsz. Otthonodban lévő digitális eszközeiden fotókat, zenéket, videókat tárolhatsz, megoszthatod azokat másokkal, és nem utolsósorban bármikor megnézheted- meghallgathatod őket.

-Légy a magad ura! Válaszd ki családoddal a kívánt zenét, filmeket, vagy fényképeket! Ezt megteheted saját gyűjteményedből, vagy válassz az Intel online szolgáltatásai által felkínált számtalan szórakozási lehetőség közül. Te döntesz arról, hogy mikor mit nézel, mit hallgatsz és milyen játékkal játszol!

-A kényelem mindenek felett! Egy távirányító segítségével irányíthatod asztali számítógépedet. Építsd ki otthoni hálózatodat, és így csupán pár kattintás segítségével telepíthetőek lesznek digitális eszközeid!

-Válaszd ki kedvenc designodat! Keresd azt a stílust, amely otthonodhoz leginkább illik. Válassz a kicsi és formatervezett, szórakoztató elektronikai berendezésekhez hasonló (külsőre leginkább egy DVD lejátszóra emlékeztető) eszközök vagy a legújabb, legmenőbb asztali torony kialakítás között!

-Dupla öröm: Használd ki a kétmagos PC-k teljesítményét! A ˝dupla agy˝ (azaz a két mag) segítségével több feladat végezhető párhuzamosan. Merülj bele a legvadabb számítógépes játékokba, és közben töltsd le a legújabb filmeket!

-Oszd meg a digitális élményt az egész családdal! Használd ki, hogy otthonod különböző pontjain ugyanabban az időben más és más digitális eszközt használsz! Ezek a személyi számítógépek már annyira ügyesek, hogy miközben az egyik szobában valaki filmet néz, vagy játszik, addig egy digitális média adapter használatával egy másik szobában lévő hifi berendezésre zene áramlik.

-Teremts mozit otthonodból! Alakítsd ki saját mozidat a nappaliban a 7.1-es audio térhatású hangzás, valamint a kiváló képminőséget biztosító, nagy felbontású videók segítségével!

-Ne várj hosszú perceket, míg bekapcsol számítógéped! Az első rendszerfelállás után az Intel Viiv technológián alapuló PC ugyanúgy ki-be kapcsolható, akár egy TV készülék. Ráadásként, ha kikapcsolt állapotban van, akkor is működni fog! Ha például a nappaliban úgy tűnik, mintha ki lenne kapcsolva, egy digitális média adapteren keresztül zene árad a hálószobai sztereóba.

-Ne foglalkoztasson a videó és zene file-ok eltérő formátuma! Az Intel Viiv technológián alapuló PC-k egy beépített ˝motor˝ segítségével átalakítják a file-ok formátumát, így házi videofelvételeidet, kedvenc zenéidet és persze a családi fotókat nemcsak személyi számítógépeden tudod lejátszani, hanem egyéb digitális eszközeiden is.

-Tervezd meg saját TV műsorodat! Bővítsd a választékot, dönts Te a tartalmakról a személyre szabott rögzítési lehetőséggel (egy opcionális TV tuner kártyát használva), amely lehetővé teszi, hogy felvedd, megállítsd, vagy visszatekerd az éppen aktuális TV műsort.

Az Intel számításai szerint 2006 első negyedévében jelennek meg a világ számítógépgyártóinak legkülönfélébb tervezésű szórakoztató PC-i, amelyek az Intel Viiv technológiára épülnek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle