Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech V20 hordozható hangszóró

Laptop

Logitech V20 hordozható hangszóró

A Logitech új taggal bővítette hangszóró termékcsaládját: bemutatta a Logitech V20 elnevezésű termékét, a vállalat első olyan hangszórókészletét, amit kifejezetten mobil felhasználóknak fejlesztettek ki.


Kis méretével és pillekönnyű felépítésével a Logitech V20 laptop hangszórókat könnyen magunkkal vihetjük, akár nyaralni indulunk, akár üzleti útra.

A hordozható számítógépek eladásainak világméretű növekedésével és a letölthető digitális zene népszerűségének emelkedésével a laptopok hangminősége a korábbinál nagyobb jelentőséget kapott. A Logitech – a PC-s multimédia hangszórók vezető gyártója – a gyorsan növekvő laptop piacot azzal célozza meg, hogy felhasználóinak kiváló hangminőséget nyújt még út közben is.

A Logitech V20 laptop hangszórója az USB csatolóból nyeri az áramot, így más kábelre nincs is hozzá szükség. Bárhol is vagyunk, csak bedugjuk egy szabad USB helyre, és már szólhat is a ragyogó minőségű digitális hang. Az USB áramellátásnak köszönhetően a hangszóró PC és Mac gépekkel is jól működik. A készletben minden hangszóróhoz találunk egy összecsukható állványt, mellyel az kényelmesen kitámasztható. A V20 készlethez hordtáska is jár, ami segít elrendezni a kábeleket, és megóvja a hangszórókat az ütésektől és karcoktól.

Kicsiny méretük ellenére a V20 hangszórók kiemelkedően jó mélyhangokat produkálnak. Ez a 2 colos magassugárzók és a 3 colos mélynyomók kombinációjának köszönhető. A hangszóró tetejébe épített multimédia vezérlőgombok (lejátszás, leállítás, előre- és hátra léptetés, hangerő, némító) teszik az eszközt még kényelmesebbé. Nem kell többé a laptop billentyűzetével bíbelődni, hogy egyszerű multimédia feladatokat elvégezzünk. A Logitech V20 laptop hangszóró az Egyesült Államokban szeptembertől, Európában pedig októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 18.700 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés