Connect with us

technokrata

Logitech V20 hordozható hangszóró

Laptop

Logitech V20 hordozható hangszóró

A Logitech új taggal bővítette hangszóró termékcsaládját: bemutatta a Logitech V20 elnevezésű termékét, a vállalat első olyan hangszórókészletét, amit kifejezetten mobil felhasználóknak fejlesztettek ki.


Kis méretével és pillekönnyű felépítésével a Logitech V20 laptop hangszórókat könnyen magunkkal vihetjük, akár nyaralni indulunk, akár üzleti útra.

A hordozható számítógépek eladásainak világméretű növekedésével és a letölthető digitális zene népszerűségének emelkedésével a laptopok hangminősége a korábbinál nagyobb jelentőséget kapott. A Logitech – a PC-s multimédia hangszórók vezető gyártója – a gyorsan növekvő laptop piacot azzal célozza meg, hogy felhasználóinak kiváló hangminőséget nyújt még út közben is.

A Logitech V20 laptop hangszórója az USB csatolóból nyeri az áramot, így más kábelre nincs is hozzá szükség. Bárhol is vagyunk, csak bedugjuk egy szabad USB helyre, és már szólhat is a ragyogó minőségű digitális hang. Az USB áramellátásnak köszönhetően a hangszóró PC és Mac gépekkel is jól működik. A készletben minden hangszóróhoz találunk egy összecsukható állványt, mellyel az kényelmesen kitámasztható. A V20 készlethez hordtáska is jár, ami segít elrendezni a kábeleket, és megóvja a hangszórókat az ütésektől és karcoktól.

Kicsiny méretük ellenére a V20 hangszórók kiemelkedően jó mélyhangokat produkálnak. Ez a 2 colos magassugárzók és a 3 colos mélynyomók kombinációjának köszönhető. A hangszóró tetejébe épített multimédia vezérlőgombok (lejátszás, leállítás, előre- és hátra léptetés, hangerő, némító) teszik az eszközt még kényelmesebbé. Nem kell többé a laptop billentyűzetével bíbelődni, hogy egyszerű multimédia feladatokat elvégezzünk. A Logitech V20 laptop hangszóró az Egyesült Államokban szeptembertől, Európában pedig októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 18.700 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle