Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kettős-lézeres mobil egér a Logitechtől

Laptop

Kettős-lézeres mobil egér a Logitechtől

A Logitech bemutatta vadonatúj Logitech V400 Laser Cordless Mouse termékét, egy nagyteljesítményű, robusztus egeret, ami gyakorlatilag bárhol használható: a hálószobától kezdve a tárgyalótermen át egészen egy hétvégi kirándulásig.

A laptop felhasználók egyre népesebb tábora számos különböző környezetben használja számítógépét, így olyan egérre van szükségük, ami sokféle felületen jól működik. A V400 Laser Cordless Mouse újszerű kettős-lézeres mozgáskövető motorja kiválóan alkalmazkodik a legkülönfélébb felületekhez, a Logitech 2,4 GHz Digital Cordless technológia pedig olyan megbízható vezeték nélküli kapcsolatot létesít, amire még egy vezeték nélküli eszközökkel telezsúfolt helyen is 9 méteres távolságig számítani lehet. A plug-and-play USB mikro vevőállomás könnyedén elrejthető az egér tartórekeszében, amikor épp nincs rá szükség, így nem vész el, és szállítani is könnyű. Az utazás viszontagságaitól az egeret egy sportos formatervezésű, ütésálló váz óvja meg.

Kettős-lézeres mozgáskövetés

A Logitech V400 Laser Cordless Mouse olyan új kettős-lézeres mozgáskövetést alkalmaz, ami a lehető legtöbb felületen jól teljesít. A kettős lézer – a legtöbb optikai és lézeres érzékelővel ellentétben – nem készít pillanatfelvételeket a letapogatott felületről, hanem a visszavert fény frekvenciaváltozásait méri, amit az egér elmozdulása okoz. A két lézer együttműködése rendkívül pontos mozgáskövetést biztosít szinte bármilyen felületen, ami tökéletes választássá teszi egy hordozható egér számára. A kettős-lézeres érzékelő a szokásosnál jelentősen kisebb kivitelben – egyetlen chipbe építve – készül. Ennek köszönhető, hogy a V400 ilyen kicsi és ellenálló. Mint a Logitech minden más lézeres termékénél, a lézerfény ennél az egérnél is szinte láthatatlan, és megfelel a Class 1M biztonsági előírásnak.

2,4 GHz-es digitális vezeték nélküli technológia
A Logitech V400 Laser Cordless Mouse és USB csatlakozós mikro-vevőállomása azonnal megtalálják egymást, amint laptop számítógépünkre csatlakoztatjuk. A 2,4 gigahertzes digitális vezeték nélküli adatátvitel sokkal megbízhatóbb kapcsolatot létesít az egér és a gép között, mint a hagyományos 27 megahertzes megoldások. A 2,4 GHz Digital Cordless technológia robusztussága különösen fontos hordozható eszközöknél, amik gyakran vannak kitéve rádiófrekvenciás készülékek – WiFi hálózatok vagy más vezeték nélküli eszközök – zavaró hatásainak. Az egér 9 méteres hatótávolsága nagyobb, mint a vezeték nélküli egereknél általában.

Erős, sportos forma
A Logitech V400 Laser Cordless Mouse kétféle különböző színösszeállításban kapható: ezüst-szürke alap narancs kiemelésekkel, illetve szürke alapon fekete fogódzókkal. Az egéren megtalálható a Logitech fejlesztésű Tilt Wheel Plus Zoom gördítőkerék, amivel dokumentumainkat, képeinket és weboldalainkat könnyedén görgethetjük jobbra-balra illetve le és fel, sőt, akár beléjük is nagyíthatunk. További újítás az ujjheggyel elérhető univerzális előre- és hátra lapozó gomb, amik számos különböző alkalmazásban használhatóak.

Intelligens energiagazdálkodási rendszer
A beépített elemkimerülés-jelzőnek köszönhetően a felhasználók tudni fognak róla, amikor egerük eleme gyengélkedni kezd. A beépített vevőtároló-rekesz felett elhelyezett fény pirosan villogva jelzi, ha az elemben már csak egy hétre elegendő töltés maradt. Az egér egyetlen ceruzaelemmel működik, így elég könnyű marad a rendszeres szállításhoz. Az elem élettartamát megnövelendő, a V400 automatikusan kikapcsolódik, amikor a vevőállomást a tárolórekeszbe helyezzük.

Ár és elérhetőség
A Logitech V400 Laser Cordless Mouse for Notebooks már kapható az üzletek polcain és az interneten is, az Egyesült Államokban és Európában egyaránt. Javasolt fogyasztói ára 14.900 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés