Connect with us

Digitális zenehallgatás kábelek nélkül

Laptop

Digitális zenehallgatás kábelek nélkül

A Logitech Music Anywhere vezeték nélküli technológia garantálja a kiváló hangminőséget, és pillanatok alatt üzembe helyezhető.

A Logitech bemutatta az asztali számítógépekhez készült Logitech Wireless Headphones for PC nevű termékét, egy olyan új vezeték nélküli fejhallgatót, amivel a felhasználóknak nem kell többé a számítógép mellett ülniük, hogy digitalizált zeneszámokat vagy internetes rádiót hallgassanak.


A készülék üzembe helyezése rendkívül egyszerű. A Logitech Wireless Headphones csomagban minden benne van, amivel percek alatt beállítható: egy kisméretű adóállomás, ami USB csatolóval kapcsolódik a számítógépre, és a fejhallgató, beépített vezeték nélküli vevőfejjel. Az 50 méteres hatótávolságnak köszönhetően a lakáson belül gyakorlatilag bárhol élvezhetjük vele kedvenc zenéinket.

A PC-re szánt Logitech Wireless Headphones kihasználja a Logitech Music Anywhere vezeték nélküli technológia nyújtotta lehetőségeket és annak egyszerűségét. Az adó- és a vevőállomást már a gyárban egymásra hangolják, így amikor csatlakoztatjuk őket, azonnal üzemkészek. A saját fejlesztésű technológia kristálytiszta hangokat közvetít, és adaptív frekvenciaváltás segítségével ügyesen elkerüli a rádiójelek interferenciáját. Az USB alapú adóállomás bármilyen formátumú zenét – így akár internetes rádióállomásokat – is továbbítani tud a fejhallgatóhoz.

Könnyített, fej mögötti kialakításával a Logitech Wireless Headphones biztosan megül az ember fején, viselése kényelmes. A fejhallgató 40 milliméteres, teljes átfogású, neodímium-mágneses hangsugárzói gazdag sztereó hangzást és kiemelkedően jó mélyhangokat produkálnak. A tartozék szoftver segítségével a fejhallgató jobb oldalán található gombokkal könnyen beállíthatjuk a hangerőt, átugorhatunk a következő vagy előző zeneszámra, leállíthatjuk és újraindíthatjuk a lejátszást a legtöbb modern médialejátszó programban, mint például a Windows Media Player, a Musicmatch, a WinAmp, az iTunes vagy a RealPlayer.

A Logitech Music Anywhere vezeték nélküli technológia
A Logitech Wireless Headphones for PC csak egy a számos új termékekből, ami a Logitech Music Anywhere vezeték nélküli megoldását használja. A vállalat ma bemutatta Logitech Wireless Music System for PC nevű termékét is, egy könnyen használható eszközt, mellyel számítógépünket vezetékek nélkül csatlakoztathatjuk meglévő hifi-toronyra vagy erősítőre, valamint a Logitech Wireless Music System for iPod elnevezésű terméket, ami iPod – vagy más MP3 lejátszó – és a hifi rendszerünk összekapcsolását oldja meg ugyancsak vezetékek nélkül. A vállalat Logitech Wireless Headphones for iPod és Logitech Wireless Headphones for MP3 néven forgalmaz még vezeték nélküli fejhallgatókat iPod és más MP3 lejátszók tulajdonosainak is. A Logitech Music Anywhere technológiáját úgy fejlesztették ki, hogy a digitális zenehallgatás kedvelőinek a lehető legnagyobb szabadságot biztosítsa: több helyen, több módon, kevesebb gonddal és fejfájással adhatjuk át magunkat a zenehallgatás élményének.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Headphones for PC az Egyesült Államokban és Európában is október elejétől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 30.500 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom