Connect with us

technokrata

Vezeték nélküli kapcsolat az iPod és a hifi-torony között

Laptop

Vezeték nélküli kapcsolat az iPod és a hifi-torony között

A Logitech Wireless Music System for iPod segítségével meglévő hangszóróinkon hallgathatjuk digitális zenei gyűjteményünket.

A Logitech bemutatta új Logitech Wireless Music System for iPod nevű termékét, mellyel a felhasználók néhány perc alatt vezeték nélküli kapcsolatot létesíthetnek iPod vagy más MP3 lejátszójuk és meglévő hifi-tornyuk vagy hangszórórendszerük között. Kedvenc zenéiket így könnyedén megoszthatják másokkal, lejátszójukat pedig távirányítóként használva válogathatnak a zeneszámok között.


A Logitech Wireless Music System egy komplett, két darabos, plug-and-play megoldás: egy adókészülék csatlakozik hordozható zenelejátszónk fejhallgató-kimenetére, a vevő pedig szabványos RCA vagy 3,5 milliméteres jack dugókkal a hifi-erősítőbe vagy hangszórórendszerbe köthető. Nincs szükség semmilyen komplikált, kiépített otthoni hálózatra.

A Logitech Wireless Music System a Logitech Music Anywhere vezeték nélküli technológiára épülve megbízható, állandó kapcsolatot biztosít eszközeink között, emellett végtelenül egyszerű. Az adó- és a vevőállomás már a gyártás során össze vannak hangolva, így bekapcsolásukkor azonnal megtalálják egymást, és onnan kezdve folyamatos kapcsolatban is maradnak. Ez a saját fejlesztésű technológia kristálytiszta hangokat közvetít, és adaptív frekvenciaváltás segítségével el tudja kerülni a rádiójelek zavarából eredő kellemetlen mellékhatásokat. Az adókészülék a hangsávokat egyenesen a vevőhöz továbbítja, ami akár 10 méteres távolságban is lehet.

A Logitech Music Anywhere vezeték nélküli technológia
A Logitech Wireless Music System for iPod csak egy a Logitech számos új termékéből, amik a Logitech Music Anywhere vezeték nélküli megoldását használják. A vállalat Logitech Wireless Headphones for iPod néven forgalmaz még vezeték nélküli fejhallgatót is iPod lejátszókhoz, amivel kábelgubancok nélkül élvezhetjük a zenehallgatást. Ugyancsak ma mutatták be a Logitech Wireless Music System for PC elnevezésű terméket, amivel a számítógépünk és meglévő hifi rendszerünk között létesíthetünk vezeték nélküli kapcsolatot, valamint a Logitech Wireless Headphones for PC fejhallgatót, ami lehetővé teszi, hogy a PC-n lejátszott zenét a lakáson belül bárhol hallgathassuk. A Logitech Music Anywhere technológiáját úgy fejlesztették ki, hogy a digitális audió kedvelőinek a lehető legnagyobb szabadságot biztosítsa: több helyen, több módon, kevesebb gonddal és fejfájással adhatjuk át magunkat a zenehallgatás élményének.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Music System for iPod az Egyesült Államokban és Európában is októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 36.000 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle