Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megalakult a HP ProLiant Klub

Laptop

Megalakult a HP ProLiant Klub

A HP ProLiant Klub szolgáltatásait a HP a tapasztalatok és visszajelzések alapján fogja továbbfejleszteni.

Kevés olyan informatikai eszköz van ma Magyarországon, amelyről el lehet mondani, hogy kvázi iparági szabvány. A HP Proliant szerverei kis túlzással nevezhetőek ennek, hiszen ma minden második eladott intel alapú szerver a HP termékcsaládjából kerül ki. Mivel így van ez már hosszú évek óta a felhasználói kör megszólítása logikus lépésnek tekinthető. A HP Magyarország ezért, valamint a piaci visszajelzések figyelembevételével indítja most útjára a HP ProLiant Klubot, amellyel elsősorban a hazai kis- és közepes vállalakozások informatikai felkészültségét kívánja segíteni, versenyképességüket növelni. A HP ProLiant Klub tagja lehet minden hazai vállalkozás, amely HP ProLiant szerverrel rendelkezik.

A HP ProLiant szerver a hazai szerverpiac éllovasa, piaci részesedése közel 50% évek óta. Az országban ma több mint 20.000 HP ProLiant szerver üzemel, közel 3.500 ügyfelünknél.

A HP ProLiant szerver nem véletlenül vívta ki ezt a pozíciót, hiszen több mint tíz éve van jelen a piacon, a legmodernebb technológiákat kínálja elérhető áron, stabilitás és megbizgatóság szempontjából elsőrangú, a megjelenése óta már több mint 10 millió darabot gyártottak belőle.

A piacvezető HP ProLiant szerver mögött az elmúlt évtizedben hatalmas szakértelem és tapasztalat halmozódott fel mind a HP-nél és partnereinél, mind felhasználóinknál. Országszerte, több mint ötszáz képzett szakértő található partnereinknél. A Klubtagok ezt a tapasztalatot és szaktudást érhetik el, ezzel növelhetik üzleti folyamataikat kiszolgáló rendszereik hatékonyságát, gyorsíthatják a korszerű, költséghatékony technológiák alkalmazását.

A Klubtagok költséghatékony módon fejleszthetik tudásukat. A HP Virtual Classroom rendszere segítségével a vállalkozások utazás nélkül az irodájukban, vagy akár otthonukban ismerhetik meg a HP technikai újdonságait, tippeket és trükköket, és ehhez csak egy Internet kapcsolatra és telefonvonalra van szükség . A HP szakértői havonta egy témában átfogó előadást tartanak, amelyet az Interneten követhetnek a Klubtagok. Az előadások alatt kérdéseket tehetnek fel, illetve visszakereshetők a korábbi előadások anyagai is.

A HP ProLiant Klub oldalain elérhetők a HP legfrissebb ajánlatai, akciói. A választás megkönnyítéséhez a Klubtagok azonnali HP visszahívást kérhetnek. A Klubtag informatikai rendszerének ismeretével a HP munkatársa ahhoz legjobban illeszkedő megoldást tudja javasolni, ezzel lerövidül a technológia bevezetéséhez szükséges idő. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez a vállalatoknak a Klub Eszközparkjában kell regisztrálniuk meglévő és újonnan beszerzett HP ProLiant szervereiket és HP Storageworks termékeiket.

További előnyt jelent az is, hogy a Klubtagok a már meglévő, illetve új HP ProLiant és HP StorageWorks beszerzéseik mellé ajándékokat is kaphatnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés