Connect with us

technokrata

Megalakult a HP ProLiant Klub

Laptop

Megalakult a HP ProLiant Klub

A HP ProLiant Klub szolgáltatásait a HP a tapasztalatok és visszajelzések alapján fogja továbbfejleszteni.

Kevés olyan informatikai eszköz van ma Magyarországon, amelyről el lehet mondani, hogy kvázi iparági szabvány. A HP Proliant szerverei kis túlzással nevezhetőek ennek, hiszen ma minden második eladott intel alapú szerver a HP termékcsaládjából kerül ki. Mivel így van ez már hosszú évek óta a felhasználói kör megszólítása logikus lépésnek tekinthető. A HP Magyarország ezért, valamint a piaci visszajelzések figyelembevételével indítja most útjára a HP ProLiant Klubot, amellyel elsősorban a hazai kis- és közepes vállalakozások informatikai felkészültségét kívánja segíteni, versenyképességüket növelni. A HP ProLiant Klub tagja lehet minden hazai vállalkozás, amely HP ProLiant szerverrel rendelkezik.

A HP ProLiant szerver a hazai szerverpiac éllovasa, piaci részesedése közel 50% évek óta. Az országban ma több mint 20.000 HP ProLiant szerver üzemel, közel 3.500 ügyfelünknél.

A HP ProLiant szerver nem véletlenül vívta ki ezt a pozíciót, hiszen több mint tíz éve van jelen a piacon, a legmodernebb technológiákat kínálja elérhető áron, stabilitás és megbizgatóság szempontjából elsőrangú, a megjelenése óta már több mint 10 millió darabot gyártottak belőle.

A piacvezető HP ProLiant szerver mögött az elmúlt évtizedben hatalmas szakértelem és tapasztalat halmozódott fel mind a HP-nél és partnereinél, mind felhasználóinknál. Országszerte, több mint ötszáz képzett szakértő található partnereinknél. A Klubtagok ezt a tapasztalatot és szaktudást érhetik el, ezzel növelhetik üzleti folyamataikat kiszolgáló rendszereik hatékonyságát, gyorsíthatják a korszerű, költséghatékony technológiák alkalmazását.

A Klubtagok költséghatékony módon fejleszthetik tudásukat. A HP Virtual Classroom rendszere segítségével a vállalkozások utazás nélkül az irodájukban, vagy akár otthonukban ismerhetik meg a HP technikai újdonságait, tippeket és trükköket, és ehhez csak egy Internet kapcsolatra és telefonvonalra van szükség . A HP szakértői havonta egy témában átfogó előadást tartanak, amelyet az Interneten követhetnek a Klubtagok. Az előadások alatt kérdéseket tehetnek fel, illetve visszakereshetők a korábbi előadások anyagai is.

A HP ProLiant Klub oldalain elérhetők a HP legfrissebb ajánlatai, akciói. A választás megkönnyítéséhez a Klubtagok azonnali HP visszahívást kérhetnek. A Klubtag informatikai rendszerének ismeretével a HP munkatársa ahhoz legjobban illeszkedő megoldást tudja javasolni, ezzel lerövidül a technológia bevezetéséhez szükséges idő. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez a vállalatoknak a Klub Eszközparkjában kell regisztrálniuk meglévő és újonnan beszerzett HP ProLiant szervereiket és HP Storageworks termékeiket.

További előnyt jelent az is, hogy a Klubtagok a már meglévő, illetve új HP ProLiant és HP StorageWorks beszerzéseik mellé ajándékokat is kaphatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle