Connect with us

Canon: nagyformátumú nyomtatás profi minőségben

Laptop

Canon: nagyformátumú nyomtatás profi minőségben

A Canon Europe bejelentette nagyformátumú nyomtató portfoliójának legújabb tagjait, a folyadékbázisú tintákkal működő imagePROGRAF W8400(D) és W6400(D) készülékeket.

A két nyomtató újdonság a teljesítmény növekedés mellett megfizethető áron biztosít kiváló színminőséget.


A folyadék-bázisú színezéket tartalmazó (dye-based) tintákkal dolgozó új modellekben a Canon 25,4 milliméter (1 col) szélességű, nagyfelbontású nyomtatófeje működik. Az imagePROGRAF W8400(D) és a W6400(D) rendkívül nagy sebességgel dolgozik: mindössze 2,2 percre van szüksége egy kitűnő minőségű A0-ás nyomat előállításához, az A1-es méretű oldalt pedig mindkét berendezés 1,3 percen belül készíti el. A mindössze 4 pikoliteres tintacseppecskéknek köszönhetően az új modellek kitűnő minőségű, élénk és valósághű színeket megjelenítő szemcsementes nyomatok előállítására képesek, a készülékek új színkeverési eljárással és megnövelt nyomtatási teljesítménnyel is dicsekedhetnek.
A nyomdai előkészítéssel foglalkozó cégeknek, grafikai stúdióknak, reklámügynökségeknek, nyomtató-szalonoknak ajánlott imagePROGRAF W8400(D)/W6400(D) termékek azoknak a vállalkozásoknak is átfogó megoldást nyújtanak, akik olyan professzionális nagyformátumú nyomtatót keresnek, amely az átlagnál nagyobb sebességgel képes kiemelkedő minőségű nyomatok előállítására. Ideális választás azon felhasználóknak is, akik nagy térben – például kiállításokon, bevásárló-központokban, sportcsarnokokban – szeretnének nagyméretű, figyelemfelkeltő és igényes megjelenésű óriásnyomatokat elhelyezni.

Ezek az új funkciók számos iparágban alkalmazhatók, ilyenek például a CAD (Computer Aided Design), GIS (Geographic Information System) és AEC (Architectural Engineering and Construction) szegmensek. Az új berendezések további előnye a kis helyigény, valamint az a tény, hogy egyaránt támogatják a Macintosh- és PC-platformokat, ami egyben azt is jelenti, hogy a már meglévő irodai megoldások kiegészítéseként is alkalmazhatók.

Az új termékek adottságainak tökéletes kihasználását két új szoftver-alkalmazással is segíti a Canon. A Digital Photo Print Pro és a PosterArtist abban segíti a felhasználókat, hogy mindig a leginkább megfelelő szolgáltatásokat, funkciókat használhassák. A Digital Photo Print Pro nagymennyiségű fotó gyors képfeldolgozását kínálja: ez a szoftver ugyanis azt teszi lehetővé, hogy a fotóalapú nyomatok elkészítése külön képfeldolgozó szoftver nélkül is tökéletes minőségben valósulhasson meg, akár nagyítva is. A Poster Artist sablon- és képkatalógussal rendelkezik, ezzel az egyénileg tervezett poszterek gyors és egyszerű kivitelezését biztosítja, a felhasználó így a korábban készült képállományokat is beillesztheti a nyomtatásra szánt grafikai elemek mellé.

A Canon imagePROGRAF W8400(D) és az imagePROGRAF W6400(D) minden elterjedt szoftver-alkalmazással együttműködik, a készülékekhez HDI-meghajtókat mellékelnek az AutoCAD és az AutoCAD LT tervező-programokhoz.

Az 1118 milliméter (44 col) széles alapanyagra dolgozó imagePROGRAF W8400 (D) és az A1+ 24 col szélességű hordozókat is fogadni képes imagePROGRAF W6400 (D) a következő hetekben jelenik meg az európai piacon.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom