Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon: nagyformátumú nyomtatás profi minőségben

Laptop

Canon: nagyformátumú nyomtatás profi minőségben

A Canon Europe bejelentette nagyformátumú nyomtató portfoliójának legújabb tagjait, a folyadékbázisú tintákkal működő imagePROGRAF W8400(D) és W6400(D) készülékeket.

A két nyomtató újdonság a teljesítmény növekedés mellett megfizethető áron biztosít kiváló színminőséget.


A folyadék-bázisú színezéket tartalmazó (dye-based) tintákkal dolgozó új modellekben a Canon 25,4 milliméter (1 col) szélességű, nagyfelbontású nyomtatófeje működik. Az imagePROGRAF W8400(D) és a W6400(D) rendkívül nagy sebességgel dolgozik: mindössze 2,2 percre van szüksége egy kitűnő minőségű A0-ás nyomat előállításához, az A1-es méretű oldalt pedig mindkét berendezés 1,3 percen belül készíti el. A mindössze 4 pikoliteres tintacseppecskéknek köszönhetően az új modellek kitűnő minőségű, élénk és valósághű színeket megjelenítő szemcsementes nyomatok előállítására képesek, a készülékek új színkeverési eljárással és megnövelt nyomtatási teljesítménnyel is dicsekedhetnek.
A nyomdai előkészítéssel foglalkozó cégeknek, grafikai stúdióknak, reklámügynökségeknek, nyomtató-szalonoknak ajánlott imagePROGRAF W8400(D)/W6400(D) termékek azoknak a vállalkozásoknak is átfogó megoldást nyújtanak, akik olyan professzionális nagyformátumú nyomtatót keresnek, amely az átlagnál nagyobb sebességgel képes kiemelkedő minőségű nyomatok előállítására. Ideális választás azon felhasználóknak is, akik nagy térben – például kiállításokon, bevásárló-központokban, sportcsarnokokban – szeretnének nagyméretű, figyelemfelkeltő és igényes megjelenésű óriásnyomatokat elhelyezni.

Ezek az új funkciók számos iparágban alkalmazhatók, ilyenek például a CAD (Computer Aided Design), GIS (Geographic Information System) és AEC (Architectural Engineering and Construction) szegmensek. Az új berendezések további előnye a kis helyigény, valamint az a tény, hogy egyaránt támogatják a Macintosh- és PC-platformokat, ami egyben azt is jelenti, hogy a már meglévő irodai megoldások kiegészítéseként is alkalmazhatók.

Az új termékek adottságainak tökéletes kihasználását két új szoftver-alkalmazással is segíti a Canon. A Digital Photo Print Pro és a PosterArtist abban segíti a felhasználókat, hogy mindig a leginkább megfelelő szolgáltatásokat, funkciókat használhassák. A Digital Photo Print Pro nagymennyiségű fotó gyors képfeldolgozását kínálja: ez a szoftver ugyanis azt teszi lehetővé, hogy a fotóalapú nyomatok elkészítése külön képfeldolgozó szoftver nélkül is tökéletes minőségben valósulhasson meg, akár nagyítva is. A Poster Artist sablon- és képkatalógussal rendelkezik, ezzel az egyénileg tervezett poszterek gyors és egyszerű kivitelezését biztosítja, a felhasználó így a korábban készült képállományokat is beillesztheti a nyomtatásra szánt grafikai elemek mellé.

A Canon imagePROGRAF W8400(D) és az imagePROGRAF W6400(D) minden elterjedt szoftver-alkalmazással együttműködik, a készülékekhez HDI-meghajtókat mellékelnek az AutoCAD és az AutoCAD LT tervező-programokhoz.

Az 1118 milliméter (44 col) széles alapanyagra dolgozó imagePROGRAF W8400 (D) és az A1+ 24 col szélességű hordozókat is fogadni képes imagePROGRAF W6400 (D) a következő hetekben jelenik meg az európai piacon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés