Connect with us

technokrata

A Novell térhódítása az asztali számítógépek európai piacán

Laptop

A Novell térhódítása az asztali számítógépek európai piacán

Európában egyre több közhivatal és kereskedelmi szervezet tér át a hagyományos Windows használatáról az új generációs Novell Linux Desktopra.

Egyre több informatikai szervezet választja a Novell Linux Desktop terméket, mely azonnali alternatívát kínál a közigazgatástól kezdve az egészségügyi intézményeken keresztül a pénzintézetekig a különféle meghatározott funkciójú ügyintézői és ügyfélszolgálati, valamint a mérnöki munkaállomásokon történő bevezetésre. A vállalati környezetben már bizonyított SUSE Linux technológiára épülő asztali Linux operációs rendszerhez a számos költség- és biztonsági előny mellett vállalati színtű támogatást, tanácsadást és képzést is nyújt a Novell. Ennek eredményeként a bevezetésével a hardver- és szoftverköltségek csökkennek, és a rendszerek biztonságosabbá válnak.

Újabb Novell Linux Desktop ügyfél a SEB Eesti Uhispank, Észtország egyik legnagyobb bankja, amely a Novell Linux Desktop megoldást a banktisztviselői munkaállomásokon, a SUSE Linux Enterprise Server alkalmazást, pedig a szervereken és az adatközpontokban használja. A német autóipari logisztikai megoldások szállítója, az ARS Altmann már elkezdte a Novell Linux Desktop bevezetését, valamint a norvég Baerum város önkormányzata is megtette az első lépéseket 40 iskola Windows rendszerének Novell Linux Desktop rendszerre történő átállítása terén.

„A mindenkit kiszolgáló egyféle megközelítés helyett a Novell Linux Desktop olyan testreszabható rendszert kínál, amely megfelelő megoldást biztosít a vállalat minden egyes munkaállomásához” – mondta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux nyílt forráskódú platformokkal és szolgáltatásokkal foglalkozó részlegének ügyvezetője. „Így a vállalkozások a hagyományos megoldásaik helyett egy biztonságos és költséghatékony alternatívához jutnak, amely az ügyfelek befektetéseinek megtérülését szolgálja és nem a szállító licencelési programját.” – tette hozzá Patrick.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle