Connect with us

technokrata

Sun: új szervercsalád rendkívüli támogatással

Laptop

Sun: új szervercsalád rendkívüli támogatással

Az új Sun Fire szervercsalád 64 bites architektúrája (64 bites Sun x86-es platform) a nyílt forráskódú Solaris 10 operációs rendszer technológiai fölényét kiaknázva minőségi ugrást képvisel az ipari szabványú rendszerek piacán, mintegy 50 százalékkal gyorsabb és 66 százalékkal takarékosabb áramfelhasználású kiszolgálókat kínálva a termékkategória többi gépéhez képest.

A Sun történetében ez idáig példa nélküli, hogy a cég egyik termékének bevezetését az iparág legjelesebb képviselői közül ilyen sokan támogatják. A vezető informatikai vállalatok közül az AMD, a MySQL és az Oracle is támogatja a Sun ipari szabványokon alapuló legújabb x64-es vállalati kiszolgálócsaládját.

A x64-es nagyvállalati kiszolgálócsaládjának bevezetése révén, valamint a szoftvergyártókkal, a tárolóeszközök szállítóival, a szolgáltatókkal, illetve az ágazat vezetőivel való együttműködésének köszönhetően a Sun tovább bővíti nyílt szabványú, ipari szabványokon alapuló termékválasztékát. A felhasználók mostantól több operációs rendszer közül választhatnak – Solaris 10, Linux, Windows -, és azt is eldönthetik, hogy a piacvezető processzorok közül az UltraSPARC vagy az AMD Opteron processzort kívánják-e használni. A Sun új N1 System Manager rendszerfelügyeleti szoftverével, a heterogén rendszerekre és a távoli felügyeletre is kiterjesztett támogatási szolgáltatásaival, valamint új asztali számítógépeivel a Sun olyan egyedülállóan rugalmas és bő választékú platformot kínál, amellyel a szervezetek egységesíthetik infrastruktúrájukat, és jelentős költségeket takaríthatnak meg.

A gyártóspecifikus rendszerekről az ipari szabványú megoldásokra való átállás azt ígéri a felhasználóknak, hogy nő a teljesítmény, alacsonyabb lesz a villanyszámla, és egységes adatközponti környezeteket lehet kialakítani. A Sun legendás innovációs készségének köszönhetően elsőként válthatja valóra ezeket az ígéreteket.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle