Connect with us

technokrata

A Sun legújabb fejlesztései

Laptop

A Sun legújabb fejlesztései

A Sun negyedévente félmilliárd dollárt fektet kutatás-fejlesztésbe, és ennek köszönhetően 2005 harmadik negyedévében is számos új rendszerrel, szoftverrel és szolgáltatással segíti ügyfeleit a vállalatok intelligensebb működtetésében.

Néhány újdonság a sok közül:
-64 bites x86 architektúrájú Sun Fire szerverek: a Sun ipari szabványú 64 bites szervercsaládjának legújabb tagjai a kétprocesszoros Sun Fire X2100, a kétprocesszoros Sun Fire X4100 és a négyprocesszoros Sun Fire X4200, amelyekben mind az AMD Opteron processzorai találhatók. Az új 64 bites Sun Fire kiszolgálócsaládon a világ egyik legkorszerűbb operációs rendszere, a Solaris 10 mellett számos elterjedt Linux- és Windows-változat futtatható. Az új rendszerek sorra megdöntötték az ipari szabványú kiszolgálók sebességpróba-rekordjait, és kategóriájukban a leggyorsabb, legmegbízhatóbb és leginkább energiatakarékos termékeknek számítanak.
-Rackbe szerelhető Sun Grid rendszerek: ezek a ˝mindent egyben˝ tartalmazó, moduláris számítóhálózatos egységek 80 százalékkal felgyorsítják az új rendszerek telepítését és beüzemelését. Az új szabványos építőelemekből a vállalatok nagyteljesítményű számítóhálózatokat építhetnek ki a számításigényes rendszerekhez és a nagy tranzakciós volumeneket kiszolgáló webszolgáltatásos környezetekhez. Az adott felhasználási igényekhez illeszkedően előre konfigurált és optimalizált modulok a Sun rekordteljesítményt nyújtó 64 bites Sun Fire szervereit és Sun StorEdge lemeztömböket tartalmazhatnak, kiegészítve a Solaris 10 operációs rendszerrel és az N1 Systems Manager nevű, egyszerű távoli rendszerfelügyelet biztosító szoftverrel, valamint a Sun Services nemzetközi támogatási és szakértői szolgáltatásaival.
-Adatkezelési termékek: az új hálózatra csatlakoztatott tárolók (NAS), lemeztömbök, szalagos eszközök és tárolófelügyeleti szoftverek tovább gazdagítják a Sun nyílt, szabványos tárolómegoldásainak választékát. A Sun új, ipari szabványú 64 bites Sun Fire szervercsaládjával kompatibilis megoldások a Sun adatkezelési portfóliójával kiegészítve segítik az adatok védelmét és leegyszerűsítik a tárolókezelést. Emellett a számos hasznos felügyeleti információval eredményesebbé teszik az informatikai környezetekkel kapcsolatos döntéshozatalt, és elősegítik a meglévő informatikai infrastruktúra értékének megőrzését. Az újonnan bejelentett vagy továbbfejlesztett tárolótermékek közé tartozik a Sun StorEdge 5310 NAS Appliance Gateway rendszer, a Sun StorEdge 3320 SCSI-lemeztömb, két új Sun StorEdge Capacity-Series (C-Series) szalagkönyvtár és három új, illetve továbbfejlesztett szoftvereszköz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák