Connect with us

technokrata

Már boltokban a Macromedia Studio 8

Laptop

Már boltokban a Macromedia Studio 8

A professzionális webes munkához szükséges programcsomag, egyben a Flash technológia zászlóshajója immár megvásárolható. A megjelenéssel egy időben a Flash Player 8-as verzióját is letölthetjük.

A Macromedia Studio 8 csomag a Dreamweaver, Flash Professional, Fireworks, továbbá a Contribute és Flash Paper alkalmazásokat tartalmazza. Ezeknek a segítségével új dimenzióba helyezhetjük a weboldal-, interaktív média-, és mobiltartalom-fejlesztéseinket.

„A Studio 8 kiválóan tükrözi erőfeszítésünket, amellyel a legjobb megoldásokat fejlesztettük ki, és amelynek révén rendkívül gazdag tartalmat biztosítunk, illetve aktív kommunikációba lépünk a közönséggel számos médiumon keresztül” – mondta Stephen Elop, a Macromedia elnöke. „A fejlesztéseknek köszönhetően a lehetőségek és a teljesítmény előtt teljesen új távlatok nyílnak meg – alapjaiban változtatjuk meg a digitális tartalomfejlesztés és -közvetítés módját a világ számára.”

Rendszerkövetelmények: Windows 2000, XP; P III 800MHz, 1024×768 – 16 bit; 256 MByte memória, 1800 MByte szabad tárhely a winchesteren; CD-ROM meghajtó. A szoftver ki is próbálható (lásd kapcsolódó linkek), illetve letölthető a Flash Player 8-as változata is, amely új videokodeket, javított szövegmegjelenítő modult, biztonsági funkciókat, és a felhasználók személyes adatait kezelő lehetőségeket is tartalmaz. A Flash lejátszó kliensprogram ma már a világon több mint 600 millió számítógépen és mobil eszközön működik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle