Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zorp tűzfal már a Flag termékportfoliójában is

Laptop

Zorp tűzfal már a Flag termékportfoliójában is

A Flag Informatikai Rt. partneri szerződést írt alá a BalaBit IT Security-vel.

A Flag Informatikai Rt. – információbiztonsági üzletágának megalakulásával szoros összefüggésben – partneri szerződést írt alá a BalaBit IT Security-vel. A Flag hálózati határvédelemmel kapcsolatos termékkínálatába a Zorp magas biztonságú tűzfal is bekerült.
Az idén 15 éves születésnapját ünneplő Flag Informatikai Rt. stratégiai terveinek megfelelően, létrehozta a tervezéssel, tanácsadással és üzemeltetéssel egyaránt foglalkozó információbiztonsági üzletágát, melynek élére egy elismert szakembert, Tarján Gábort nyerte meg.

„Egy új üzletág felépítésének fontos eleme a megfelelő termékstruktúra összeállítása, hiszen ez a sikeres üzletági tevékenység egyik alapköve. A Flag a kezdetek óta a minőség mellett tette le a voksot, így természetes, hogy az új üzletág kínálatába is csak minőségi, megbízható termékek és szolgáltatások kerülnek. A Zorp egy nemzetközi szinten is bizonyított szoftver, amihez Magyarországon átlagon felüli gyártói támogatás érhető el, ezért került fel a palettára.” – magyarázza az új üzletágvezető.

„Az új partnerségtől nem azt várjuk, hogy a Zorp hagyományosnak számító kormányzati és nagyvállalati piacain újabb forgalmazó szálljon ringbe a termékünkkel. A Flag információbiztonsági üzletága a hazai vállalatoknak azt a körét célozza meg, akik csak manapság értek meg arra, hogy IT biztonsági beruházásokat eszközöljenek. Tehát a BalaBit olyan ügyfélkör megnyerésére számít a Flag révén, akiknek eddig senki nem akart komoly tudású eszközöket eladni.” – avatja be az olvasókat Böröcz Róbert, a BalaBit értékesítési vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés