Connect with us

HP Officejet 5610: megfizethető árú, komplett üzleti megoldás

Laptop

HP Officejet 5610: megfizethető árú, komplett üzleti megoldás

A Hewlett-Packard Officejet 5610 típusjelű többfunkciós (all-in-one) rendszere egyetlen praktikus, kompakt csomagban kínálja a megfizethető árú nyomtatás, faxolás, lapolvasás és másolás lehetőségét.

A komplett és sokoldalú többfunkciós megoldásra vágyó vállalatok számára ideális megoldás gyors nyomtatással, lapolvasással, másolással és faxszemét-blokkolási képességgel növeli a napi munka hatékonyságát.


Akár könyv, fotó, jelentés vagy éppen háromdimenziós tárgy a forrás, a HP Officejet 5610 All-in-One egyszerűen és kiváló minőségben szkennel. Az 1.200×4.800 dpi optikai felbontásnak és a 48 bites színmélységnek köszönhetően könnyedén digitalizálja és segít tartósan megőrizni a színes fotókat, képeket, dokumentumokat.

A többfunkciós rendszerrel sokféle anyagról lehet professzionális minőségű színes másolatot készíteni. A nyomtatást követően a felhasználó néhány könnyen kezelhető, egygombos funkcióval (például kicsinyítés, nagyítás) sokszorosíthatja a frissen elkészült dokumentumokat vagy fotókat. A külső vezérlőpanelen található kétsoros szöveges kijelző segítségével PC bekapcsolása nélkül is könnyen elvégezheti a feladatot. A rendszer előre elkészített üzleti dokumentumsablonokkal támogatja a professzionálisan formázott anyagok (például brosúrák, fejléces papírok) készítését.

A 25 lapos integrált dokumentumadagoló tovább növeli a kényelmet: segítségével a gép gazdája többoldalas dokumentumokat is könnyedén elfaxolhat, rendszerbe olvashat vagy lemásolhat. Az egység a behelyezés sorrendjében, automatikusan, egyenként adagolja a faxolni, beolvasni vagy másolni kívánt oldalakat a gépbe, és ezzel időt takarít meg a nagyméretű dokumentumok készítése során.

A hatékony, kiváló minőségű másoláshoz és nyomtatáshoz tervezett HP Officejet 5610 All-in-One gyorsan, sokféle papírméretre készít lenyűgöző nyomatokat – a letéphető vagy levágható füllel ellátott, szegély nélküli 10×15 centiméteres papírtól kezdve a szabványos A4-es méretig. A percenként 20 oldal lézerminőségű fekete szöveget vagy 13 színes oldalt nyomtató eszköz hasznos segítőtárs a kisebb irodákban. Felhasználói digitális videófelvételekből is készíthetnek állóképeket – akár egy különálló kockát, akár kimerevített képsorozatot. Így papíralapú fotókon is megörökíthetik digitális videofájljaik kedvenc részleteit.

Ha valakit zavar a faxszemét okozta idő- és pénzpazarlás, nagyra fogja értékelni a kárba veszett papír és tinta mennyiségét csökkentő faxszemét-blokkolási és hívóazonosítási funkciókat. Ha a felhasználó a memóriába programozza a faxszemét küldőjének számát, az eszköz a jövőben nem nyomtatja ki a megadott helyről érkező faxüzeneteket.

A HP Real Life technológiák a digitális fotók szerkesztését, rendszerezését és minőségük javítását segítik. Némi szerkesztéssel és világosítással a felhasználó életet lehelhet gyenge megvilágítás mellett készült képeibe. A vörösszem-eltávolító funkcióval pedig a természetellenes színeket megszüntetve, valósághű képeket hozhat létre. A többfunkciós eszköz csomagjában szállított HP Image Zone szoftver a minőségi fotók és képek PC-n történő szerkesztését és korrigálását támogatja.

A kimondottan e modellhez fejlesztett HP 27 fekete tintapatron éles, lézerminőségű grafikákat és szöveget nyomtat. A csomagban található HP 22 háromszínű patron kiváló minőségű színes képeket, grafikonokat és fotókat produkál. A mindenkor optimális végeredmény érdekében mindkét patron nagy teljesítményű nyomtatófejekkel és speciális összetételű tintákkal dolgozik.

A ragyogó színeket, valósághű bőrszínárnyalatokat és jóval élesebb kontraszthatást nyújtó hattintás nyomtatáshoz a fekete egységet ki lehet cserélni az opcionális HP 58 fotópatronra. HP Premium Plus fotópapír használata esetén mindkét patron több nemzedéken át fakulásálló nyomatokat készít.

A HP Officejet 5610 All-in-One október 3-án kerül piacra, 169 eurós ajánlott végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom