Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

ZENworks 7

A Novell Magyarország a mai napon bejelentette, hogy a Novell ZENworks legújabb, 7-es verziójának megjelenésével tovább erősíti vezető szerepét az erőforrás-kezelés területén.

„A rendszerfelügyelet jelenti az egyik legnagyobb kihívást napjaink heterogén és összetett informatikai környezetében. A döntéshozók nehéz helyzetben vannak, hiszen a növekvő szolgáltatás-igényeket a csökkenő IT költségvetés keretein belül kell megoldaniuk, úgy hogy ez nem mehet a szolgáltatások minőségének rovására. Erre a problémára nyújt megoldást a Novell ZENworks legújabb, 7-es változata, amely csökkenti a kiadásokat, növeli az IT részleg hatékonyságát, és optimálisan kezeli az informatikai készleteket”- mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

„Az IDC legfrissebb elemzése szerint a ZENworks a gyakorlatban is bizonyította, hogy a kezdeti beruházás akár 100 nap alatt megtérülhet, és a 3 évre számított átlagos megtérülési ráta elérheti az 1012%-ot. A termék sikerét jelzi, hogy a ZENworks hét egymást követő negyedévben folyamatos árbevétel-növekedést eredményezett, és 4 millió új felhasználót szerzett az elmúlt két év során. Felhasználóink köre folyamatosan bővül, jelenleg világszerte 40 millió felhasználót szolgálunk ki ezzel a termékcsoporttal. Ügyfeleink már eddig is jelentős költségmegtakarításról és a befektetések gyors megtérüléséről számoltak be, ezért komoly várakozással tekintünk a ZENworks új, 7-es verziójának magyarországi bevezetése elé”- tette hozzá Szittya.

IDC TCO kutatás
Az IDC nemrégiben készült jelentése egy olyan ügyfelet mutat be, akinek számos előnyt jelent a ZENworks használata, mivel leegyszerűsíti a felügyeleti feladatokat, így a műszaki munkatársaknak kevesebb időt kell rutinszerű erőforráskezeléssel tölteniük. Ma már ugyanaz a feladat, ami korábban 8-10 órát vett igénybe, az kevesebb, mint egy óráig tart a ZENworks használatával, ami több mint 80%-os megtakarítást jelent csak a telepítés idejéből. A jelentés megerősítette az elemző cég azon megállapítását is, mely szerint a ZENworks beruházás három évre számított átlagos megtérülési rátája 1012%, a kezdeti befektetés pedig kevesebb mint 100 nap alatt térül meg. Emellett a felmérésben szereplő vállalatok az állásidőt átlagosan 73 százalékkal csökkentették.

„A T-Mobile Magyarország Rt. az első verzió megjelenése óta használja a Novell ZENworks rendszerét. Informatikai infrastruktúránk rendkívül összetett, ezért jelentős kihívások elé állítja IT csapatunkat”- mondta Jókai Tibor a T-Mobile Magyarország Rt. Informatikai főosztályvezetője. „A ZENworks bevezetése óta rendszerünk felügyelete jelentősen leegyszerűsödött, nem csak időt, de költségvetésünk egy részét is megtakarítottuk. Ezeket az erőforrásokat ügyfeleink egyre magasabb szintű kiszolgálására fordítjuk. Érdeklődéssel várjuk, hogy a ZENworks legújabb verziója és ZENworks Asset Management eszköz-és készletgazdálkodási termék milyen további gyakorlati eredményeket jelent majd számunkra.”- tette hozzá Jókai.

Novell ZENworks 7
A Novell ZENworks leegyszerűsíti az informatikai erőforrások telepítését, kezelését és karbantartását a ma használatos heterogén környezetekben. A ZENworks egy integrált többplatformos eszközkészletet nyújt, amely asztali, hordozható, szerver és kéziszámítógépek teljes életciklusán keresztül automatikussá teszi a felügyeletet. Ezáltal az ügyfelek és a rendszergazdák feladatai is csökkenhetnek, valamint az informatikai költségek terén is megtakarításokat érhetnek el. Ugyanakkor a felhasználók számára szükséges összes erőforrás – a személyazonossági beállításoknak megfelelően – időben jut el a megfelelő emberekhez. Támogatja a NetWare, Open Enterprise Server, Linux és Windows platformokat. A Novell ZENworks egy automatikus, intelligens megoldást nyújt napjaink összetett platformjai és rendszerei kezelésére. Dinamikusan kezeli az informatikai erőforrásokat az üzleti házirendek automatikus alkalmazása és betartatása mellett, továbbá az eszköz- és személyazonosságoknak megfelelően. A Novell ZENworks egy teljes informatikai erőforrás-kezelési megoldást kínál, amellyel egyszerre valósítható meg informatikai környezetünk hatékony kezelése és a jövő rendszerfelügyeletének megalapozása.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés