Connect with us

HP Photosmart 8050: kreatív fotónyomtatás – PC-vel vagy anélkül

Laptop

HP Photosmart 8050: kreatív fotónyomtatás – PC-vel vagy anélkül

A most bemutatott HP Photosmart 8050 ideális eszköz a fotónyomtatásért rajongó otthoni felhasználók számára.

A megfizethető árú, könnyen kezelhető, sokoldalú modell innovatív HP-technológiákkal, rendkívül gyorsan készít kiváló minőségű színes illetve fekete-fehér fotókat és dokumentumokat.


A gyors és megbízható működés a HP Photosmart 8050 egyik fő vonzereje. A rendszer sokféle papírméretre (például 10×15, 13×18, vagy 10×30 centiméteres panorámapapír) képes 27 másodpercen belül fotót nyomtatni. Dokumentumok készítésekor is gyors, jó minőségű végeredményt produkál – 30 oldal/perc fekete-fehér és 24 oldal/perc színes nyomtatási sebességgel.

A nagyméretű, 4,6 centiméter képátlójú színes kijelző segítségével a felhasználó PC-je bekapcsolása nélkül is megtekintheti, szerkesztheti és megoszthatja képeit. Az eszköz logikus jellemzői lépésről lépésre végigkalauzolják a nyomtatási folyamaton. A Pictbridge csatlakozást támogató, többféle memóriakártyával kompatibilis nyomtatóval gyerekjáték közvetlenül a digitális fényképezőgépről vagy annak memóriakártyájáról áttölteni, szerkeszteni és kinyomtatni a kívánt fotókat. Az opcionális Bluetooth adapterrel a PDA-n, fényképezőgépes mobiltelefonon vagy más, Bluetooth technológiájú eszközön tárolt képek kezelése is megoldható.

A kreatív felhasználók digitális videófelvételről is nyomtathatnak kiválasztott képsorokat vagy egyetlen kimerevített állóképet. Ez az innovatív jellemző megkönnyíti a videó-képkockák nyomtatását. A HP Vivera tintáknak és a hattintás nyomtatási rendszernek köszönhetően az új nyomtató több millió szín előállítására képes, és így élénk, gazdag színhatású képeket készít. A HP Vivera tinták ideálisak a családról, barátokról készített pillanatképek és a panorámafotók nyomtatásához – különleges összetételük több nemzedéken át tartós, valósághű színeket garantál.

A művészi fekete-fehér képekre vágyó otthoni felhasználóknak az aprólékosan részletezett, szemcsementes fotókat készítő, opcionális HP 100 szürke tintasugaras patront is érdemes beszerezniük. A HP ideális tinta-papír kombinációt tartalmazó, új fotócsomagjaival már darabonként 30 euró centért kinyomtathatják fotóikat.

A HP Photosmart 8050 fotónyomtató két egyszerű fotónyomtatáshoz optimalizált papírtálcával rendelkezik. A 100 lapos központi papírtálca nagy tárolóhelyet biztosít a normál papír számára, a kivehető 10×15 centiméteres tálca pedig 20 oldal befogadására képes. Az automatikus papírtípus-érzékelő a PC-n keresztüli manuális papírbeállítás kiiktatásával egyszerűsíti a nyomtatást.

A HP innovatív Real Life technológiái fejlett szerkesztési opciókat kínálnak a fotónyomtatás lehetőségeinek maximális hasznosítására törekvő felhasználóknak. Ezek az alkalmazások támogatják többek között a vörösszem-effektus automatikus eltávolítását, valamint a rossz fényviszonyok között készült képek fényességének korrigálását (HP Adaptive Lighting).

PC-csatlakozás esetén a HP Image Zone szoftver lehetővé teszi a fotók szerkesztését, korrigálását és méretre igazítását. A HP Instant Share segítségével a gép gazdája nagyméretű mellékletek csatolása nélkül is megoszthatja képeit barátaival, családtagjaival.

A HP Photosmart 8050 fotónyomtató szeptember 15-től kapható, 149 eurós ajánlott végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom