Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Deskjet 5440: élvezetes otthoni fotónyomtatás

Laptop

HP Deskjet 5440: élvezetes otthoni fotónyomtatás

A HP nemrég bemutatott, sokoldalú HP Deskjet 5440 fotónyomtatója megkönnyít gazdái számára a csúcsminőségű, tartós fotók és dokumentumok otthoni nyomtatását.

Ez a rendszer kimondottan azoknak a felhasználóknak készült, akik szívesen megosztják fotóikat barátaikkal, és a lehető legegyszerűbben szeretnének nyomtatni. A HP Deskjet 5440 fotónyomtató éppoly könnyedén nyomtatja ki képeiket, mint leveleiket, e-mail üzeneteiket, képeslapjaikat vagy üdvözlőkártyáikat.


A lenyűgöző sebességű nyomtató 27 másodperc alatt elkészül egy 10×15 centiméteres fotóval. Felhasználói a 10×15 centiméteres fotópapírtól a nagyméretű panorámapapírig (215×610 milliméter), bármilyen formátumra nyomtathatnak. HP Vivera tintákkal készített négy- vagy hattintás képeik nemzedékeken át ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak.

A HP Deskjet 5440 fotónyomtató HP Real Life technológiákkal dolgozik. Ezek az automatikus segédprogramok lehetővé teszik a képek minőségének további javítását: például a vörösszem-effektus eltávolítását, vagy – a HP Adaptive Lighting jellemzővel – a rossz fényviszonyok között készült, sötét képek világosítását.

A PictBridge technológiájú fényképezőgépek az eszköz előoldali portjához csatlakoztathatók – anélkül, hogy ehhez a felhasználónak be kellene kapcsolnia számítógépét. PC használata esetén a HP Image Zone szoftver támogatja a képek gyors és egyszerű szerkesztését, archiválását és e-mail útján történő megosztását.

A kiváló minőségű fotókat nyomtató HP Deskjet 5440 rutinfeladatokhoz is ideális. A weboldalaktól kezdve az iskolai feladatokon keresztül a profi színvonalú üzleti dokumentumokig és színes grafikákig, minden anyagot tisztán és élesen készít el. Maximális nyomtatási sebessége 22 fekete-fehér vagy 21 színes oldal percenként.

Kényelmi jellemzői közül említést érdemel még a tintakészenléti üzemmód és a papírpazarlást minimalizáló ˝nyomtatástörlő˝ gomb. A tárolást és a szállítást felhajtható 100 lapos papírtálca teszi még egyszerűbbé. A HP Deskjet 5440 fotónyomtató 2005. szeptember 15-én kerül az üzletekbe, 22.990 forintos ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés