Connect with us

technokrata

Adobe Framemaker 7.2

Laptop

Adobe Framemaker 7.2

A kiadványszerkesztő program erős XML támogatást kapott, valamint szövegszerkesztő képességeit is továbbfejlesztették.

Az Adobe Framemaker ideális eszköz hosszú technikai kézikönyvek, katalógusok készítéséhez, hiszen teljes mértékben kitölti az egyszerű szövegszerkesztők és az XML nyelvű szerkesztés és publikálás közötti piaci rést. A Framemaker a high-tech iparágakban, mint a telekommunikáció, az aviatika, a félvezetőgyártás és az információs technológia már eddig is jelentős múlttal rendelkezett.

Szemben más kiadványszerkesztő programokkal, a Framemaker 7.2 alkalmazással egyszerre lehet többcsatornás kimenetet, azaz nyomdai, PDF, HTML és XML formátumot is készíteni. Az XML bővítés mellett a szerkesztési funkciók is bővültek: végre megjelent a többszörös Undo lehetősége, a History palettán az összes változtatást folyamatosan nyomon követhetjük, illetve a szerkesztés több lépését is visszavonhatjuk akár egyetlen kattintással.

„A Framemaker 7.2 teljesíti mindazokat az elvárásokat, melyeket a felhasználóink igényeltek: az Adobe piacvezető XML integrációs stratégiája most már e termékünkben is megjelent” – mondta John Brennan, az Adobe vállalati fejlesztési igazgatója. Az program különösen azoknak ajánlható, akik többoldalas, vagy akár több ezer oldalas strukturált kiadványt szeretnének összeállítani. A program nagyszerűen alkalmazható lexikonok, szótárak készítésére, illetve minden olyan munkánál, ahol adatbázisból kell dolgozni.

A szoftver 2005 szeptemberben jelenik meg Windows és Sun Solaris operációs rendszerekre angol, francia és német nyelven.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle