Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Framemaker 7.2

Laptop

Adobe Framemaker 7.2

A kiadványszerkesztő program erős XML támogatást kapott, valamint szövegszerkesztő képességeit is továbbfejlesztették.

Az Adobe Framemaker ideális eszköz hosszú technikai kézikönyvek, katalógusok készítéséhez, hiszen teljes mértékben kitölti az egyszerű szövegszerkesztők és az XML nyelvű szerkesztés és publikálás közötti piaci rést. A Framemaker a high-tech iparágakban, mint a telekommunikáció, az aviatika, a félvezetőgyártás és az információs technológia már eddig is jelentős múlttal rendelkezett.

Szemben más kiadványszerkesztő programokkal, a Framemaker 7.2 alkalmazással egyszerre lehet többcsatornás kimenetet, azaz nyomdai, PDF, HTML és XML formátumot is készíteni. Az XML bővítés mellett a szerkesztési funkciók is bővültek: végre megjelent a többszörös Undo lehetősége, a History palettán az összes változtatást folyamatosan nyomon követhetjük, illetve a szerkesztés több lépését is visszavonhatjuk akár egyetlen kattintással.

„A Framemaker 7.2 teljesíti mindazokat az elvárásokat, melyeket a felhasználóink igényeltek: az Adobe piacvezető XML integrációs stratégiája most már e termékünkben is megjelent” – mondta John Brennan, az Adobe vállalati fejlesztési igazgatója. Az program különösen azoknak ajánlható, akik többoldalas, vagy akár több ezer oldalas strukturált kiadványt szeretnének összeállítani. A program nagyszerűen alkalmazható lexikonok, szótárak készítésére, illetve minden olyan munkánál, ahol adatbázisból kell dolgozni.

A szoftver 2005 szeptemberben jelenik meg Windows és Sun Solaris operációs rendszerekre angol, francia és német nyelven.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés