Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun Partner Advantage Program a független szoftvergyártók számára

Laptop

Sun Partner Advantage Program a független szoftvergyártók számára

A Sun Microsystems a független szoftverszállítók (ISV-k) számára – Sun Partner Advantage néven – új kezdeményezést; együttműködési és közös üzleti terjeszkedést segítő kibővített lehetőségeket alakított ki.

A vállalat célja, hogy a programot hamarosan a viszonteladókkal, a rendszerintegrátorokkal és az OEM-gyártókkal is megossza. A Sun Catalyst és iForce kezdeményezéseihez hasonló ISV-programok tapasztalataira alapozva az új Sun Partner Advantage Program elsőként az ISV-közösséget célozza meg, könnyen és gyorsan elérhetővé téve a Sun technológiáira épülő megoldásokhoz szükséges segédeszközöket. A független szoftvergyártók több mint húsz új oktatási, technológiai, értékesítési és marketinglehetőségből választhatják ki a nekik leginkább megfelelőt. A program első fázisa a Solaris 10 operációs rendszerhez és más Sun platformokhoz illeszkedő alkalmazások fejlesztéséhez, marketingjéhez és értékesítéséhez kínál átfogó megoldást azzal a céllal, hogy a partnerek csökkenthessék a piacra jutás idejét, kibővíthessék értékesítési lehetőségeiket, és növelhessék forgalmukat. Mindezt a Sun platformra épülő megoldások sikeres kifejlesztéséhez és rendszerbe állításához szükséges segédeszközökkel teszi.

„A Sun a kezdetektől fogva töretlen innovációra törekedett, és arra, hogy a számítógépipart lázba hozó technológiai megoldásokat dolgozzon ki” – mondja Hegedüs Gábor. „A Sun ugyanezzel az innovatív hozzáállással, a partneri kapcsolatok megújítására törekedve alakította ki az Advantage programot.”

Az alulról építkező és a partnerek közvetlen visszajelzéseit messzemenően figyelembe vevő program egyszerű, ugyanakkor rugalmas többszintű felépítésével biztosítja, hogy minél inkább elkötelezett egy adott partner, annál több pluszszolgáltatásban részesül a Sun felől. A dinamikus program a sokrétű alapszintű lehetőségek mellett további, magasabb szintű támogatást is kínál az ISV-knek. Egyes részprogramok konkrét műszaki együttműködésen alapulnak, míg másokban csak meghívásos alapon lehet részt venni.

Annak érdekében, hogy az ágazati megoldások fejlesztőit is bevonják, a Sun rövidesen beindítja az Industry Advantage Track nevű, a főbb iparágakat megcélzó részprogramot, amely széles körű technológiai, értékesítési és marketingmegoldásokkal igyekszik kiszolgálni a fontosabb ágazati vertikumok fejlesztési igényeit. Ezáltal lehetővé teszi, hogy az ISV-k egy kiemelt köre az Advantage programot még jobban hasznosíthassa, további marketingsegédletekhez juthasson, és igénybe vehesse a Sun jól képzett ágazati értékesítési szervezetének, iparági szakértői központjainak és fejlesztőinek segítségét. Az Industry Advantage Track fokozatos bevezetése az év végén indul.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés