Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megbüntette túl sokat játszó vőlegényét

Laptop

Megbüntette túl sokat játszó vőlegényét

Egy kínai asszony megelégelte, hogy vőlegénye túl sok időt tölt videojátékokkal, ezért megölte.

Számos alkalommal próbálták már meg bebizonyítani, hogy az erőszakos játékok valódi erőszakot váltanak ki a játékosokból; hol igazolták, hol cáfolták ezt a tézist. A nemrég Kínában bekövetkezett eset előidézője azonban egyértelműen köthető a videojátékokhoz – igaz, valószínűleg a felek közötti megfelelő kommunikáció hiányához is.

Egy kínai pár nőtagja azért haragudott meg vőlegényére, mert az túl sok időt töltött online játékkal. A részletekbe nem menő külföldi forrás szerint egy olyan többszereplős internetes szerepjáték rabjává vált a férfi, mint amilyen például a World of Warcraft. Az asszony a párja játékszenvedélyét augusztus 6-ig tudta elviselni, akkor aztán hirtelen felindulásból megölte. Amikor letartóztatták, arra hivatkozott, hogy a vőlegénye képtelen volt munkát keresni, hogy ki tudják fizetni a leendő esküvőjük költségeit, és emiatt elpattant a húr.

A dolog iróniája, hogy a férfi azért hajtott annyira az internetes játékban, hogy a „feltápolt” karakterét valós pénzért eladhassa, amiből aztán a nász kiadásait tudta volna fedezni…



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés