Connect with us

technokrata

Megbüntette túl sokat játszó vőlegényét

Laptop

Megbüntette túl sokat játszó vőlegényét

Egy kínai asszony megelégelte, hogy vőlegénye túl sok időt tölt videojátékokkal, ezért megölte.

Számos alkalommal próbálták már meg bebizonyítani, hogy az erőszakos játékok valódi erőszakot váltanak ki a játékosokból; hol igazolták, hol cáfolták ezt a tézist. A nemrég Kínában bekövetkezett eset előidézője azonban egyértelműen köthető a videojátékokhoz – igaz, valószínűleg a felek közötti megfelelő kommunikáció hiányához is.

Egy kínai pár nőtagja azért haragudott meg vőlegényére, mert az túl sok időt töltött online játékkal. A részletekbe nem menő külföldi forrás szerint egy olyan többszereplős internetes szerepjáték rabjává vált a férfi, mint amilyen például a World of Warcraft. Az asszony a párja játékszenvedélyét augusztus 6-ig tudta elviselni, akkor aztán hirtelen felindulásból megölte. Amikor letartóztatták, arra hivatkozott, hogy a vőlegénye képtelen volt munkát keresni, hogy ki tudják fizetni a leendő esküvőjük költségeit, és emiatt elpattant a húr.

A dolog iróniája, hogy a férfi azért hajtott annyira az internetes játékban, hogy a „feltápolt” karakterét valós pénzért eladhassa, amiből aztán a nász kiadásait tudta volna fedezni…Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök