Connect with us

technokrata

Canon PIXMA iP1600 és 2200: sebesség és minőség kezdőknek is

Laptop

Canon PIXMA iP1600 és 2200: sebesség és minőség kezdőknek is

A Canon új modellekkel bizonyítja, hogy a kezdő felhasználók is találkozhatnak megfizethető, ugyanakkor minőségi fotónyomtatókkal.

A Canon két új modellje, a PIXMA iP1600 és az iP2200 4.800×1.200 dpi felbontással és 2 pikoliteres cseppmérettel dolgozik.


Az igényes megjelenést az élenjáró FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej-technológia előnyeivel ötvöző PIXMA márkanév már eddig is széleskörű elismerést vívott ki a felhasználók körében. A két új modell 70 illetve 50 másodperc alatt képes egy fotólabor-minőségű, szegélynélküli fotó előállítására, ami kiemelkedő teljesítmény-érték ebben az árkategóriában.

A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében az iP1600 és az iP2200 az új ChromaLife 100 kellékanyag-rendszerrel dolgoznak. Így az új modellek Canon médiák alkalmazásával olyan nyomatok előállítására alkalmasak, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megőrzik színeiket. A keretezés nélküli, fedetlen nyomatok 10 éven át képesek ellenállni a levegő fakító hatásának, ha azok Photo Paper Pro-ra (PR-101) készültek .

A Canon szabadalmaztatott FINE félvezető előállító eljárása rendkívül nagy sűrűségben helyezi el a 10 mikrométeres fúvókákat a nyomtatófejen. A FINE technológia továbbfejlesztésével az iP1600 és iP2200 elődeiknél 50 százalékkal hosszabb színes nyomtatófejjel és arányosan több fúvókával rendelkeznek, így több tintát rövidebb idő alatt képesek a papírra juttatni a szegélymentes, akár A/4 méretű fotók gyors előállítása érdekében. A FINE ezen felül fotólaboratóriumi minőségben teljesít, másodpercenként milliónyi mikroszkopikus méretű tintacsepp páratlanul egyenletes és pontos célba juttatásával. A FINE egyúttal szuper gyors, minőségi dokumentumnyomtatást is biztosít.

Esztétikus megjelenés, kompakt méret
Az új FINE kazetták keresztmetszete jelentősen csökkent az előző generációs technológiához képest, kikövezve ezzel az új belépő szintű modellek tervezéséhez vezető utat. Az iP1600 és a u iP2200 olyan négy tintapatronnal működő nyomtatók, amelyek a CL-41 és a PG-40 FINE kazettákat használják. Ezen felül az iP2200 még a CL-51 és a PG-50 jelű, nagykapacitású kazettákat is befogadására is képes, lehetővé a hatékonyabb és még gazdaságosabb dokumentum-nyomtatást.

A PIXMA-design folytatódik
A Canon a két új modellel is folytatja az egyedülálló PIXMA design hagyományát. A letisztult formák, az alacsony-építésű külső otthoni használat esetén is optimális választást ígér. A döntött kialakítás gyors és egyszerű kazettacserét tesz lehetővé.

Maradandó minőség
A tökéletesebb színtartás érdekében az új nyomtatók támogatják az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon tinták és speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a fakulásnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle