Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon PIXMA iP1200: kezdőnyomtató 2 pikoliteres cseppmérettel

Laptop

Canon PIXMA iP1200: kezdőnyomtató 2 pikoliteres cseppmérettel

A Canon olyan új termékkel jelent meg, amivel ismét bizonyítja, hogy a világcég megfizethető, ugyanakkor minőségi fotónyomtatókkal is segíti a kezdő felhasználókat.

A PIXMA iP1200 árkategóriájában az első 4.800×1.200 dpi felbontású, ugyanakkor 2 pikoliteres cseppmérettel dolgozó nyomtató a piacon.


Az igényes megjelenést az élenjáró FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej-technológia előnyeivel ötvöző PIXMA márkanév már eddig is széleskörű elismerést vívott ki a felhasználók körében. A főként kezdőknek szánt iP1200-as modell 70 másodperc alatt képes egy labor-minőségű, szegélynélküli fotó előállítására, ami egyben azt is jelenti, hogy több, mint 15 százalékkal gyorsabb a hasonló kategóriás korábbi modellnél.

A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében az iP1200 az új ChromaLife 100 kellékanyag-rendszerrel dolgozik. Így az új modell a Canon médiák alkalmazásával olyan nyomatok előállítására alkalmas, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megőrzik színeiket. A keretezés nélküli, fedetlen nyomatok 10 éven át képesek ellenállni a levegő fakító hatásának, ha azok Photo Paper Pro-ra (PR-101) készültek .

FINE: a sebesség és a minőség garanciája
A FINE technológia továbbfejlesztésével az iP1200 elődeinél 50 százalékkal hosszabb nyomtatófejjel és arányosan több fúvókával rendelkezik, így rövidebb idő alatt is több tintát képes a papírra juttatni, A/4-es méretű hordozó esetén is szegélymentes nyomatokat produkál. A sikeres technológia fotónyomtatáskor is labor-minőségben teljesít a másodpercenként milliónyi mikroszkopikus méretű tintacsepp rendkívül egyenletes és pontos célba juttatásával.

Csillogó külső, kompakt kialakítás
Az új FINE kazetták keresztmetszete jelentősen csökkent az előző generációs modellekben használtakhoz képest, kikövezve ezzel az új belépő szintű modellek kifejlesztéséhez vezető utat: az iP1200 három tintapatronnal működő nyomtató, amely a CL-41 FINE kazettát használja. A felhasználóknak lehetőségük van a monokróm dokumentum-nyomtatás minőségének fokozására az opcionális PG-40 fekete pigment-tintás kazetta alkalmazásával.

A híressé vált PIXMA formatervezés
A Canon folytatja az egyedülálló PIXMA design hagyományát. A stílusos megjelenés otthoni használatra is kifogástalan megjelenésű lakberendezési tárggyá teszi a nyomtatót, a döntött kialakítás pedig gyors és könnyű hozzáférést tesz lehetővé a nyomtató belsejéhez, ami többek között az egyszerű kazettacserét is biztosítja.

Maradandó minőség
A tökéletesebb színtartósság érdekében a nyomtató támogatja az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték-alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon-tinták, és a speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapírok együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt megőrzöttek 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig ellenállnak a nemkívánatos fakulásnak .

A média kiválasztása
A Canon hordozóanyagok egyre bővülő és változatos köre – beleértve az új, kedvező árfekvésű Glossy Photo Paper Everyday Use (GP-501) médiát – került kifejlesztésre kifejezetten a Canon FINE tintasugaras nyomató-technológiával való együttműködésre. Széles skálán állnak rendelkezésre fotópapírok és egyéb médiák: méret tekintetében a hitelkártyától az A/4-es méretig; formátum-korlátok sincsenek (a mini matricákat is beleértve), kivitelezésben pedig a fél-mattól a matton át a magasfényűig terjed a skála. A kínálatban megtalálható a kétoldalas fotópapír (PP-101D 13×18 cm és PP-101D A4) és a zászlóshajóként elismert Photo Paper Pro (PR-101), amely a legmagasabb fokú megjelenítést és a legtartósabb professzionális minőséget kínálja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés