Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év házimozi rendszere a Samsungtól

Laptop

Az év házimozi rendszere a Samsungtól

A Samsung Electronics új, HT-P1200 készüléke kapta az Európa legjobb házimozi rendszerének járó EISA díjat.

Mint az európai szórakoztató-elektronikai iparág legrangosabb elismerése, az EISA díja csakis ahhoz a gyártóhoz kerülhet, amely a leginnovatívabb, legkiválóbb minőségű készüléket mutatja be az adott kategóriában.


A Samsung díjazott HT-P1200 házimozi rendszere többek között olyan újdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint a szegmensen belül egyedülálló USB Host Play funkció, amelynek köszönhetően képes bármely USB-tár mozgóképeit megjeleníteni. A Samsung saját fejlesztésű technológiája révén a hordozható készülékek (például MP3 lejátszók) közvetlenül csatlakoztathatóak USB-kapcsolaton keresztül a házimozi-rendszerhez. Így egyszerűen lejátszhatóak a rajtuk tárolt mozgó- vagy állóképek, illetve csúcsminőségben élvezhetőek az MP3 formátumú zenei fájlok is.

A HT-P1200 valóban képes egy mozi hangminőségét a nappaliba varázsolni. A Samsung forradalmi újítása, az sDSM-EX rendszer surround-hangzásával 360 fokban veszi körül a nézőt, illetve hallgatót. A rendszer része az ASC (Auto Sound Calibration) elnevezésű kényelmi funkció, mely a használó pozíciójához igazítja a hangzást. Így többé nincs jelentősége annak, hogy a hallgató a szobában hol foglal helyet, a rendszer a hallgató helyére konfigurálja a csatornákat, hogy tökéletes surround élményben lehessen részünk, függetlenül fotelünk helyétől.

Az LSM (Live Sound Mode) különféle koncerttermek és filmszínházak atmoszféráját, akusztikáját varázsolja a nappaliba. Csak egy gombnyomás, és egy katedrálisban találjuk magunkat, ha pedig meguntuk, egy másik mozdulat révén egy füstös jazz-klubban lazíthatunk. A sDSM-EX technológiának köszönhetően használója hagyományos fejhallgatón keresztül is 5.1-es surround hangzást élvezhet, ami valódi innováció a házimozizás történetében.

A Samsung tudja, hogy az egyedülálló hangzás a prémium házimozi rendszer csupán egyik összetevője. Ezért kifejleszette HDMI-csatlakozással és kristálytiszta video és audio minőséggel rendelkező díjnyertes modelljét. 100 százalékos digitális átalakítási képességének köszönhetően a nézők tisztább, élénkebb képet élvezhetnek.

A moziélményt persze csak egy ahhoz illő ˝vászon˝, a Samsung szintén EISA-díjas LCD televíziója teszi teljessé. A két készülékkel tökéletes mozit alakíthatunk ki, kompromisszumok nélkül. A házimozi rendszer letisztult vonalai bármely otthon díszévé teszik a Samsung HT-P1200 készülékét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés