Connect with us

technokrata

Vadonatúj adattároló megoldások a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Vadonatúj adattároló megoldások a Fujitsu Siemens-től

Új CentricStor modelljeivel a Fujitsu Siemens Computers a kisvállalatok, a fiókirodák és az alapszintű nagygépes környezetet fenntartó ügyfelek számára is elérhetővé teszi az élvonalbeli virtuális szalagtechnológia nagy adatközpontokban már jól ismert előnyeit.

Önálló ˝disk-to-disk-to-tape˝ megoldás lévén a CentricStor nagyszámú virtuális szalagos meghajtóhoz biztosít hozzáférést a csatlakoztatott szerverek számára, ugyanakkor a lemezes adattárolás teljesítményét nyújtja a biztonsági mentés és helyreállítás céljaira. A virtuális szalagokra mentett adatoknál integrált információéletciklus-kezelési (ILM) funkciókat alkalmazó CentricStor megadott szabályok szerint, automatikusan nagy kapacitású szalagkönyvtárakba továbbítja a lemezen felhalmozott adatokat. Ily módon leválasztja a szervereket a fizikai szalagkönyvtárakról, és átláthatóan integrálja a megoldást a nagygépes, UNIX-, Windows- és NAS-rendszerekre épülő IT-környezetbe. A szalagvirtualizációnál valamennyi operációs rendszer és biztonsági másolatkészítő alkalmazás megosztva használhatja a fizikai szalagos tárolókat. A szabályalapú ILM-funkciók alkalmazása a biztonsági mentést végző szalagos meghajtóknál javítja a szalagos feldolgozás hatékonyságát és többféle szolgáltatási szintet támogat.

CentricStor VTA modellek (Virtual Tape Appliance)

A CentricStor megoldáscsalád nagyvállalati kategóriájú platformja, a méretrugalmas CentricStor VTA a gyakran heterogén rendszerkörnyezetben működő, nagyméretű adatközpontok átfogó adatvédelmi szükségleteinek kielégítésére készült. Redundáns komponensei a megoldás egészére nézve magas szintű rendelkezésre állást garantálnak. A földrajzilag elszórt helyszíneken is hibatűrő konfigurációt nyújtó CentricStor VTA még katasztrófahelyzetben is gondoskodik az átfogó adatvédelemről. A régi CentricStor 100 és CentricStor 400 megoldásokat kiváltó CentricStor VTA jelenleg öt különböző modellváltozatban kapható (CentricStor VTA 1000/2000/3000/4000/5000).

CentricStor VTC (Virtual Tape Controller)
A CentricStor VTC kedvező árú platform a virtuális szalagtechnológia bevezetéséhez. A 16 vagy 32 virtuális szalagos meghajtót kínáló megoldással a kisvállalatok formátum- és technológia-semleges módon modernizálhatják adatvédelmi gyakorlatukat. Ha CentricStor VTC vezérlőket telepítenek fiókirodáikba, a CentricStor adminisztrátor központilag, ismerős felhasználói felületen és eszközökkel felügyelheti az összes rendszert. Mivel minden CentricStor platform formátuma kompatibilis a többivel, a CentricStor Virtual Tape Controller katasztrófa-elhárítási forgatókönyveknél is jól használható másodlagos rendszerként adathelyreállításra, vagy a szalagcsere támogatására.

CentricStor SBU (Smart Backup Unit)
A CentricStor SBU komplett virtuális szalagos megoldáscsomag alapszintű nagygépes környezetet működtető ügyfelek részére. A Fujitsu Siemens Computers BS2000/OSD vagy az IBM OS/400, VM illetve VSE operációs rendszereihez igazított változatokban kapható. A CentricStor így a régi rendszereknél is biztosítja a korszerű szalagos technológia igénybevételének lehetőségét. A komplett megoldás CentricStor VTC-t, LTO-meghajtókkal felszerelt szalagkönyvtárat, szoftverkomponenseket és vezérlőprocesszort tartalmaz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom