Connect with us

Hirdetés

technokrata

Casio EX-Z500: 500 fotó egyetlen feltöltéssel!

Laptop

Casio EX-Z500: 500 fotó egyetlen feltöltéssel!

A Casio egy új Exilim Zoom sorozatú ultrakompakt modellel bővíti őszi kínálatát, melynek bemutatásával elsősorban az igényes vásárlóknak kíván kedvezni.

Az új EX-Z500-as típusjelű készülék 5 megapixeles effektív felbontású CCD-vel, rendkívül gyors működésű, teleszkópos rendszerű 3x-os optikai zoommal és megdöbbentően nagy, 2,7 colos kijelzővel rendelkezik.


A bemutatásra kerülő modellben megtalálható az új Anti Shake DSP képstabilizáló rendszer, mely a téma mozgásából, illetve a kéz remegéséből adódó esetleges elmosódottság kiküszöbölését hivatott elvégezni. Ezzel párhuzamosan a gép Auto Makro, illetve Quick Shutter (gyorskioldó) funkciói biztosítják a megfelelő élességállítást szinte minden helyzetben. Az úgynevezett ˝High Sensitivity Mode˝ szép, tiszta fényképek készítését teszi lehetővé világos háttérrel, még olyan esetekben is, amikor a megvilágítás egyébként túl gyenge lenne egy jó minőségű felvételhez.

A Z500-as a tartozék Super Life Battery egyszeri feltöltésével, mintegy 500 felvétel elkészítésére képes. Ez a rendkívül hosszú üzemidő – amely kiemelkedő a Casio kínálatán belül -, a gép meglehetősen alacsony áramfelvételének köszönhető.

A gép letisztult formavilága első pillantásra tükrözi a benne rejlő technikai megoldások megalkuvás nélküli igényességét, egyben új szintre helyezi az Exilim Zoom fényképezőgép család egyedülálló megjelenését.

A már említett Anti Shake DSP-t is magában foglaló ˝Exilim Engine˝ képalkotó/feldolgozó egység, a különösen nagy méretű, megnövelt felbontású LCD és a rendkívül hosszú üzemidő, mely egyetlen feltöltéssel elérhető együttesen juttatják az EX-Z500-as modellt a jelenlegi digitális fényképezőgép piac élvonalába.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés