Connect with us

technokrata

Casio EX-Z500: 500 fotó egyetlen feltöltéssel!

Laptop

Casio EX-Z500: 500 fotó egyetlen feltöltéssel!

A Casio egy új Exilim Zoom sorozatú ultrakompakt modellel bővíti őszi kínálatát, melynek bemutatásával elsősorban az igényes vásárlóknak kíván kedvezni.

Az új EX-Z500-as típusjelű készülék 5 megapixeles effektív felbontású CCD-vel, rendkívül gyors működésű, teleszkópos rendszerű 3x-os optikai zoommal és megdöbbentően nagy, 2,7 colos kijelzővel rendelkezik.


A bemutatásra kerülő modellben megtalálható az új Anti Shake DSP képstabilizáló rendszer, mely a téma mozgásából, illetve a kéz remegéséből adódó esetleges elmosódottság kiküszöbölését hivatott elvégezni. Ezzel párhuzamosan a gép Auto Makro, illetve Quick Shutter (gyorskioldó) funkciói biztosítják a megfelelő élességállítást szinte minden helyzetben. Az úgynevezett ˝High Sensitivity Mode˝ szép, tiszta fényképek készítését teszi lehetővé világos háttérrel, még olyan esetekben is, amikor a megvilágítás egyébként túl gyenge lenne egy jó minőségű felvételhez.

A Z500-as a tartozék Super Life Battery egyszeri feltöltésével, mintegy 500 felvétel elkészítésére képes. Ez a rendkívül hosszú üzemidő – amely kiemelkedő a Casio kínálatán belül -, a gép meglehetősen alacsony áramfelvételének köszönhető.

A gép letisztult formavilága első pillantásra tükrözi a benne rejlő technikai megoldások megalkuvás nélküli igényességét, egyben új szintre helyezi az Exilim Zoom fényképezőgép család egyedülálló megjelenését.

A már említett Anti Shake DSP-t is magában foglaló ˝Exilim Engine˝ képalkotó/feldolgozó egység, a különösen nagy méretű, megnövelt felbontású LCD és a rendkívül hosszú üzemidő, mely egyetlen feltöltéssel elérhető együttesen juttatják az EX-Z500-as modellt a jelenlegi digitális fényképezőgép piac élvonalába.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle