Connect with us

technokrata

TELE2: 48 óra ingyen telefonálás – ezen a hétvégén

Laptop

TELE2: 48 óra ingyen telefonálás – ezen a hétvégén

A TELE2 a hazai fővonalak már 95%-án elérhető a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára.

Ezen a hétvégén, szeptember 10-11-én a TELE2-vel ingyen hívható minden magyarországi vezetékes telefonvonal. A hívás díja minden helyi és belföldi vezetékes hívás esetében 48 órán át 0 Ft lesz, és kapcsolási díjat sem számítanak fel.

A TELE2 2.880 percnyi ingyenes hívást tesz lehetővé ügyfelei számára, mivel szombat 0 órától vasárnap 24 óráig minden magyarországi vezetékes szám percdíj és kapcsolási díj nélkül hívható.

„Szeretnénk bemutatni a magyarországi vezetékes telefont használóknak, hogy milyen az, amikor a helyi és belföldi 0 Ft-os percdíj tényleg ingyen van.” – mondta Laczkó Tóth Gergely, ügyvezető igazgató. „Az ingyenes hétvégi ajánlatunk igénybevételéhez – nálunk megszokott módon – az ügyfeleknek nem kell hűségnyilatkozatot aláírniuk, és külön díjat sem kell fizetniük.”

Az ingyen percekhez a jelenlegi ügyfeleknek külön regisztrációra nincs szükségük, aki pedig most szeretne kapcsolódni a TELE2-höz és ezzel együtt igénybe venni az ingyen hétvége kínálta lehetőséget, annak csak a 1202-es szintén ingyenes számon kell regisztrálnia magát.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle