Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPod nano: ceruza vékonyságú, 4 GB-os zenelejátszó

Laptop

iPod nano: ceruza vékonyságú, 4 GB-os zenelejátszó

Az Apple bemutatta az iPod nano modellt, az első teljes értékű iPod változatot, mely vékonysága egy ceruzához mérhető, mégis akár 1.000 dal tárolására is képes.

Az új, kis méretű iPod változat csodálatos színes képernyőt és a szabadalmaztatott Click Wheel vezérlőt is tartalmazza, valamint képes akár 1.000 dal, vagy 25.000 fénykép tárolására. Az iPod nano a piacvezető iTunes szoftverrel működik együtt, és már előrendelhető 2 és 4 GB-os kapacitással, fekete vagy fehér színben.


Az iPod nano az innovatív formatervezés, nagy kapacitás és a barátságos felhasználói felület tökéletes együttesét kínálja. Csupán 42 gramm, és olyan vékony, mint egy ceruza de 2 és 4 GB tárolására képes, mely 500 vagy 1.000 dalt is jelenthet. Az iPod nano is az Apple innovatív Click Wheel tárcsájával irányítható, mely kényelmes, egykezes kezelést tesz lehetővé. Kis méretének köszönhetően ideális társ a fitneszteremben, az autóban, a buszon és a munkahelyen is.

A valaha készült legdivatosabb iPod számtalan külön megvásárolható kiegészítővel rendelhető például nyakba-akasztóval, mely fülhallgató is egyben, számtalan féle színes védőburokkal és karpántokkal, melyek egyéni hangulattal ruházzák fel, személyre szabják az iPod nano modelleket.

Az iPod nano alján ugyanaz a 30 tűs dokk csatlakozó található,mint a többi iPod modellen, így a már piacon levő ezernél is több kiegészítővel is jól használható, például akár az autós beépítőkészletekkel is. Az iTunes szoftverrel és zenebolttal tökéletesen együttműködve az Apple szabadalmi bejegyzés alatt álló AutoSync technológiájának köszönhetően az iPod nano tára minden alkalommal önműködően frissül a kedvenc zenékkel és Podcast adásokkal, ha USB 2.0 kapun keresztül a Mac vagy PC géphez csatlakoztatják. A csodálatos, nagy felbontású képernyőn megjeleníthetők a lemezek borítói, de a játék is sokkal élvezetesebb. Az iPod nano akkumulátora akár 14 óra mobil üzemidőt tesz lehetővé; a tárában pedig olyan új alkalmazások is találhatók, mint a stopper, a világóra és a képernyővédő.

Az iPod nano modellek már előrendelhetők az Apple viszonteladóknál; a közép-európai régióban az első szállítások október folyamán várhatóak. Csomagolásuk Apple fülhallgatót, USB 2.0 kábelt és az iTunes porgram Mac és Windows változatait telepítő CD-lemezt tartalmaz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés