Connect with us

technokrata

A Vodafone-t választotta az OTP Bankcsoport

Laptop

A Vodafone-t választotta az OTP Bankcsoport

Az OTP Bankcsoport a Vodafone Magyarország mobiltelefon-szolgáltatásai mellett döntött.

Az OTP Bankcsoport mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 7-étől a Vodafone hálózatán keresztül történik. Az erről szóló megállapodást Dr. Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója látta el kézjegyével.

A Vodafone által ajánlott tarifacsomag az OTP Bankcsoport hívási szokásaihoz igazodik, ezért költséghatékony mobiltelefon-szolgáltatást biztosít Magyarország legnagyobb pénzügyi vállalatcsoportja számára. Emellett a két vállalat közös dolgozói kedvezményrendszert is kialakított a mobil előfizetést vásárló bankcsoporti munkavállalók részére, így a dolgozói tarifa is megfelelően illeszkedik a bank munkatársainak és családtagjainak telefonálási szokásaihoz.

„Több hónapos tárgyalást követően a Vodafone kedvező árajánlata, a korszerű és komplex szolgáltatás, valamint a nemzetközi háttér kínálta megoldások alapozták meg döntésünket. Az együttműködés keretében a Vodafone magas színvonalú szolgáltatásminőséget és rendelkezésre állást, valamint költséghatékony megoldásokat, átlátható és előnyös díjszabást garantált a bankcsoport számára. Ugyanakkor mindkét fél eminens üzleti érdeke, hogy pénzügyi kapcsolatait egyéb területeken is erősítse, illetve kiterjessze.” – közölte Dr. Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

„Rendkívüli örömömre szolgált, hogy az OTP Bankcsoport mobil távközlési feladatai megoldására a Vodafone-t választotta. A jelenlegi kiélezett verseny világában egyetlen lehetőségünk van, jobb szolgáltatást kell nyújtani, mint a versenytársak. Arra törekszünk, hogy elsőrangú szolgáltatók legyünk a vezeték nélküli távközlés területén és a legkülönfélébb méretű vállalkozásoknak segítünk abban, hogy kompromisszumok nélkül végezhessék munkájukat, bárhol is tartózkodnak. Bízom benne, hogy Közép-Kelet-Európa meghatározó és elismert pénzügyi vállalatcsoportjának választását más nagyvállalatok is példaértékűnek tekintik majd, amikor telekommunikációs szolgáltatásaikat felülvizsgálják.” – mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle