Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újfajta HP ColorSphere festék nyomtatókba

Laptop

Újfajta HP ColorSphere festék nyomtatókba

A HP bejelentette legújabb gyártmányú színes Laserjet nyomtatóihoz kínált új HP ColorSphere festékét.

A festékeket kimondottan azzal a céllal tervezték, hogy optimalizálja a lézer nyomtatást, így az 40 százalékkal jobb fényerőt és 22 százalékkal szélesebb színskálát biztosít. Mindez azt jelenti, hogy a HP ColorSphere festék – a kifogástalan fényképminőségnek köszönhetően – különösen a cégek házon belüli kiadványszerkesztési igényeinek felel meg: tetszetős, minőségi nyomatai gyorsan, a ragyogó színek összhangjában keltik életre a különböző üzleti elgondolásokat.


A tudományos úton előállított HP ColorSphere festéket, amely különleges alapanyagokból és összetevőkből készült, és elektromos töltéssel rendelkezik, gondosan a HP Color LaserJet nyomtatási folyamathoz tervezték.
Az új festék megformálását és a szükséges technológiák kifejlesztését szigorú tesztkörülmények között végezték. A részecskék következetes, kiszámítható viselkedése az egységes részecskekontrollnak, a méretelosztásnak és a formának köszönhető. Így a HP szélesebb színskálával, jobb képminőséget és élethűbb színeket garantál a tökéletesen kidolgozott dokumentumok elkészítésében.

Az új festék számos előnyös tulajdonságával tehát hozzájárulhat az üzleti életben elért sikerekhez is:
-Csodálatosan élénk színek – méghozzá gyorsan! A ragyogó, tartós színek a csillogó céges brosúráktól a nyomtatott előadásokig bármely vállalati kiadványt színesíthetik. A HP ColorSphere festékkel készített nyomatokon ugyanis 40 százalékkal jobb fényerőt érhetünk el – a gyorsabb, teljesebb és egységesebb festékégetésnek köszönhetően.
-Megdöbbentő képminőség – precizitás. A házi kiadványok készítői örömmel fogják tapasztalni a megdöbbentő képminőséget, élességet és részletes kidolgozást. A 22 százalékkal szélesebb színskála még élethűbb képeket és kitűnő fényképminőséget eredményez az üzleti dokumentumokban. Ezt a még precízebb festékelhelyezés teszi lehetővé, mivel a festékrészecskék felületét tudományos módszerekkel tökéletesen lekerekítették és egyenletessé tették.
-Kitűnő teljesítmény – megbízhatóság. A kifejező, nagy hatású eredmények lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy professzionális, jó minőségű színes dokumentumokat készítsenek gombnyomásra. A fokozott pontosság és hatékonyság megbízhatóságot biztosít a vállalatok számára és nagy előrelépést jelent a színes nyomtatás és képminőség terén. A festékben lévő szabadalmazott mikroszkopikus méretű összetevők egységessé teszik a részecskék méretét, eloszlását és alakját, valamint a nyomtatók élettartama alatt mindvégig azonos kimeneti minőséget eredményeznek. Az egyedülálló HP ColorSphere festék speciális beállításait minden egyes HP LaserJet nyomtatóra optimalizálták, figyelembe véve a mindenkori nyomtatási körülményeket. Ez biztosítja a megbízható nyomtatási minőséget különböző körülmények között is.

Minden HP Color LaserJet 3000/3600/3800/4700/4730 mfp nyomtató, amely 2005. október 15-én kerül forgalomba, tartalmazza az új HP ColorSphere festéket. A tonert minden egyes típus esetében úgy fejlesztették ki, hogy a nyomtatóval minél jobban együttműködve tegye egyszerűvé, költségkímélővé és megbízhatóvá a kiváló minőségű színes nyomtatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés