Connect with us

technokrata

Továbbfejlesztett univerzális papír a HP-től

Laptop

Továbbfejlesztett univerzális papír a HP-től

A HP, folytatva a teljes körű megoldásokra koncentráló stratégiáját, kifejlesztette új médiáját, az ˝Advanced Paper˝-t, azzal a céllal, hogy gyökeresen átalakítsa a tintasugaras nyomtatásipiacot.

A HP kutatói és termékfejlesztői a tintasugaras technológiának illetve a tintasugaras média nyomtatási tulajdonságainak terén szerzett tudásukat felhasználva fejlesztették ki az új papírt, melynek piacra dobását 2005. júliusára tervezik. Az eredmény egy olyan média, amely a tintasugaras technológiával kapcsolatos leggyakoribb problémákra nyújt megoldást, lehetővé téve élénk színű, kiváló minőségű és tartós képek nyomtatását tintasugaras nyomtatókkal és más eszközökkel egyaránt.

Az International Paper-rel együttműködésben kifejlesztett HP ˝Advanced Paper˝ egy bevonat nélküli papír, mely szabadalmazott kémiai eljárás során alkalmazza az úgynevezett ˝Colour Lock˝ színmegtartó technológiát, hogy ezáltal még élénkebb színeket,még mélyebb feketét, gyorsabb száradást és vízállóságot biztosítson. Mindezen előnyös tulajdonságok együttesen emelik a tintasugaras nyomtatási technológiát egészen új magaslatokba.

A sötétebb, élénkebb színeknek köszönhetően a dokumentumok képélessége és kontrasztja jobb lesz, mint valaha. Az eredmény: élesen kiemelkedő szöveg és ragyogó színek. A gyorsabb száradás megakadályozza az elkenődést, ami akkor következik be, amikor frissen nyomtatott dokumentumot veszünk kézbe. A magasabb fokú vízállóságból adódóan pedig a tintasugaras technológiávall nyomtatott szöveg nem mosódik el többé, ha folyadék ömlik rá, vagy ha nedvességnek teszik ki.

A HP ˝Advanced Paper˝ egy sokoldalú papír, mely jól használható lézernyomtatókhoz, fénymásolókhoz és faxokhoz egyaránt, valamint további előnyös tulajdonsága az, hogy tintasugaras nyomtatásra is alkalmas. Jelenleg 80g/m2 súlyú A4-es méretben kapható.

A HP ˝Advanced Paper˝ áttörést jelent a digitális irodák nyomtatásában és kiadványkészítésében. Mindaz, amit a forradalmi média nyújt: az új ˝Colour Lock˝ színmegtartó technológia, kevesebb elkenődés, az elmosódás megakadályozása vízzel való érintkezéskor, jobb nyomatási minőség a mélyebb feketének és az élénkebb színeknek köszönhetően.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle