Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM kiadta a Lotus Notes új verzióját

Laptop

Az IBM kiadta a Lotus Notes új verzióját

A Lotus Notes 7 több mint 120 új funkcióval gazdagodott, így felhasználói a korábbinál hatékonyabb módszerekkel nagyobb tömegű információt kezelhetnek.

A Lotus Domino 7 a csoportmunkát szolgáló, az informatikai rendszergazdák és vállalati alkalmazásfejlesztők munkájának termelékenységét növelő új funkciókat és eszközöket, továbbá jelentős új termelékenység-növelő bővítéseket tartalmaz, amelyek nagyobb hatékonyságot eredményeznek a Lotus Notes felhasználók munkájában. Az IBM a Lotus Notes és Domino 7-tel olyan, jelentős mértékben továbbfejlesztett csoportmunka-platformot alkotott meg, amely kielégíti a profi információs szakemberek (ún. tudásmunkások) folyamatosan változó és bővülő igényeit.

A csoportmunka-szoftverek vállalati felhasználásának egyik legfontosabb hajtóereje a végfelhasználói termelékenység – a több mint 120 új funkcióval gazdagodott Lotus Notes 7 felhasználói a korábbinál hatékonyabb módszerekkel nagyobb tömegű információt kezelhetnek. A felhasználók az új verzióban bevezetett képi indikátorok révén a legfontosabb üzenetek kiemelésével, valamint a csoportos elektronikus levelek, illetve az egyes konkrét felhasználóknak címzett üzenetek különválasztásával tudják szervezni és kezelni beérkező üzeneteiket. Az új memóriafunkciók kilépéskor automatikusan elmentik a nyitott dokumentumokat és alkalmazásokat, és belépéskor visszatérnek ezekhez, ami rugalmasabbá teszi az alkalmazások használatát anélkül, hogy a felhasználónak adatvesztéstől, illetve termelékenység-csökkenéstől kellene tartania. A Lotus Notes kliensbe már korábban beépített azonnali üzenetküldési (´instant messaging´) és az elérhetőségről tájékoztató (´presence´) technológiát az új verzióban az elektronikus levelezési és naptár-funkciókkal együtt a teljes platformon kibővítették, ami szintén hozzájárul a termelékenység és az elérhetőség növeléséhez, hiszen a felhasználók így rögtön kapcsolatba léphetnek a szakértőkkel és legfontosabb partnereikkel.

Az IBM azzal is segíti ügyfeleit szoftver-vásárlásaik és telepítéseik tervezésében, hogy 12-18 havi rendszerességgel könnyen hozzáférhetővé teszi számukra a Lotus Notes és Domino új verzióit. Az IBM áttekinthető termékfejlesztési tervének, valamint az új Lotus Notes és Domino technológia következetes fejlesztésének eredményeképpen az ügyfelek több mint 90%-a használja a termék legfrissebb változatát, ami páratlan teljesítmény az új szoftvertermékek bevezetésének eddigi történetében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés