Connect with us

technokrata

Az IBM kiadta a Lotus Notes új verzióját

Laptop

Az IBM kiadta a Lotus Notes új verzióját

A Lotus Notes 7 több mint 120 új funkcióval gazdagodott, így felhasználói a korábbinál hatékonyabb módszerekkel nagyobb tömegű információt kezelhetnek.

A Lotus Domino 7 a csoportmunkát szolgáló, az informatikai rendszergazdák és vállalati alkalmazásfejlesztők munkájának termelékenységét növelő új funkciókat és eszközöket, továbbá jelentős új termelékenység-növelő bővítéseket tartalmaz, amelyek nagyobb hatékonyságot eredményeznek a Lotus Notes felhasználók munkájában. Az IBM a Lotus Notes és Domino 7-tel olyan, jelentős mértékben továbbfejlesztett csoportmunka-platformot alkotott meg, amely kielégíti a profi információs szakemberek (ún. tudásmunkások) folyamatosan változó és bővülő igényeit.

A csoportmunka-szoftverek vállalati felhasználásának egyik legfontosabb hajtóereje a végfelhasználói termelékenység – a több mint 120 új funkcióval gazdagodott Lotus Notes 7 felhasználói a korábbinál hatékonyabb módszerekkel nagyobb tömegű információt kezelhetnek. A felhasználók az új verzióban bevezetett képi indikátorok révén a legfontosabb üzenetek kiemelésével, valamint a csoportos elektronikus levelek, illetve az egyes konkrét felhasználóknak címzett üzenetek különválasztásával tudják szervezni és kezelni beérkező üzeneteiket. Az új memóriafunkciók kilépéskor automatikusan elmentik a nyitott dokumentumokat és alkalmazásokat, és belépéskor visszatérnek ezekhez, ami rugalmasabbá teszi az alkalmazások használatát anélkül, hogy a felhasználónak adatvesztéstől, illetve termelékenység-csökkenéstől kellene tartania. A Lotus Notes kliensbe már korábban beépített azonnali üzenetküldési (´instant messaging´) és az elérhetőségről tájékoztató (´presence´) technológiát az új verzióban az elektronikus levelezési és naptár-funkciókkal együtt a teljes platformon kibővítették, ami szintén hozzájárul a termelékenység és az elérhetőség növeléséhez, hiszen a felhasználók így rögtön kapcsolatba léphetnek a szakértőkkel és legfontosabb partnereikkel.

Az IBM azzal is segíti ügyfeleit szoftver-vásárlásaik és telepítéseik tervezésében, hogy 12-18 havi rendszerességgel könnyen hozzáférhetővé teszi számukra a Lotus Notes és Domino új verzióit. Az IBM áttekinthető termékfejlesztési tervének, valamint az új Lotus Notes és Domino technológia következetes fejlesztésének eredményeképpen az ügyfelek több mint 90%-a használja a termék legfrissebb változatát, ami páratlan teljesítmény az új szoftvertermékek bevezetésének eddigi történetében.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle