Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: továbbfejlesztett LiveCycle dokumentumkezelő platform

Laptop

Adobe: továbbfejlesztett LiveCycle dokumentumkezelő platform

A dokumentumok automatizált feldolgozása – különösen nagyvállalati környezetben – ma még kevéssé elterjedt megoldás, azonban minden jel arra utal, hogy rövidesen meghatározó eljárássá válik.

Az Adobe LiveCycle szerver platformja komoly fejlesztéseken ment keresztül: a legújabb verzió egyesíti magában mindazokat a dokumentumkezelő eljárásokat, amelyek révén a vásárlói kommunikáció, a belső hatékonyság és a vevők aktivitása jelentősen javítható.

Mi is pontosan a LiveCycle?

Olyan szerverplatform, ami a dokumentumok feldolgozásával kapcsolatos folyamatokat automatizálja, elsősorban nagyvállalati környezetben. A szoftver egy Java 2 Enterprise Edition és XML alapú közös szerverarchitektúrán alapul, így a Java API és a webes szolgáltatásokon keresztül könnyedén illeszthető vállalati informatikai infrastruktúrába. A LiveCycle jelenleg BEA WebLogic, IBM WebSphere és JBoss rendszereken fut. A szerverek IBM AIX, Microsoft Windows Server és Sun Solaris alapúak lehetnek. Idén ősszel várható a Red Hat Linux és a Novell SUSE LINUX rendszerek támogatása is.

Az Adobe LiveCycle segítségével a kormányzati szervek, gazdasági intézmények és cégek hatékonyan hozhatnak létre, digitalizálhatnak és integrálhatnak információkat sokgépes környezetben. A legfrisebb LiveCycle-ben a dokumentumautomatizáló eljárásokat már vizuális módon, programozás nélkül állíthatjuk be. Az újonnan beillesztett Business Activity Monitoring (BAM) révén az üzleti folyamatok átláthatóbbak, a dokumentumkezelés biztonsága is megnövekszik. Emellett a rendszer lehetőséget biztosít a kétdimenziós, vonalkódos formában tárolt információk hibátlan beillesztésére és kezelésére a papír alapú anyagok elektronikus formátumúvá alakítása során.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés