Connect with us

Számítógép guruk figyelem: idén is lesz mod-tech Hall kiállítás!

Laptop

Számítógép guruk figyelem: idén is lesz mod-tech Hall kiállítás!

A mod-tech Hall kiállítás egyedi színfoltja a magyar számítástechnikai életnek.

Az eddigi kiállítások nagy érdeklődésre tartottak számot, így ennek eredményképpen idén szeptember 17-25. között ismét megnyitja kapuit rendezvényünk a számítástechnika újdonságai iránt érdeklődő közönség előtt.


Az idei, immár negyedik rendezvény a tavalyinál jóval nagyobb érdeklődésre tart számot, hiszen a jócskán megnövekvő látogatószám igazi kihívást, megmérettetést, nem utolsó sorban ismertséget hozhat a versenyzőknek.

A kiállítás helyszíne ezúttal a Hungexpo területén lesz, ahol 300 négyzetméteres önálló kiállító területen várjuk látogatóinkat. A rendezvény ebben az évben az INFOmarket kiállítás részeként kerül megrendezésre, ami komoly változás a kiállítás-sorozat életében. A nyitvatartási idő kettőről kilenc napra bővül, a várható látogatószám 2.000-2.500-ról 100 ezerre változik.

A rendezvényen több jelentős hazai nagy-, és kiskereskedő mutatja be hardverújdonságait. A forgalmazók képviselői a helyszínen adnak választ az érdeklődők kérdéseire, így szinte első kézből értesülhetnek az új termékek képességeiről. A vitrinekben megtekinthetőek lesznek a legújabb processzorhűtők, videokártyák és alaplapok, a tárolók mellett pedig felvonulnak a legújabb számítógépházak is.

Idén legnagyobb örömünkre több hazai gyártású hűtési megoldással is megismerkedhetünk, így láthatunk itthon tervezett és épített lég-, valamint folyadékhűtéseket.

A hardverek mellett helyet kapnak a kiállításon a szoftverek is, a játékprogramok képében. Olyan, még fejlesztés alatt álló programokat nézhetnek meg látogatóink, melyek a kiadás előtt először nálunk lesznek láthatóak.

A kiállításhoz kapcsolódó esemény az itthon eleddig egyedülálló modding bajnokság.

A modding a számítógépház építők, szépítők versenye. A cél a megszokottól minél inkább eltérő számítógép, számítógépház alkotása. A versenyzők igazi művészek, akik a fémből szobrokat formálnak, a gépekre képeket festenek, a sötétbe színes fényeket varázsolnak. Tőlünk nyugatra a modding igazi művészetnek számít már, a leghíresebb alkotók olyan cégeknek készítik remekműveiket, mint az IBM vagy az Intel.

Az idei versenyen több mint harminc alkotást csodálhatunk meg, melyek az eddigi tapasztalatok alapján világszínvonalon is megállják helyüket.

Első három kiállításunk nagy visszhangot keltett a hazai számítógépes sajtóban. Riport, bemutató jelent meg a PC Guruban a Chip Magazinban és a PC Gamesben, interjú készült a FIX TV részére, és élő műsorban mesélhettünk élményeinkről a Radio Café hallgatóinak is. A TV2 Aktív című műsorában bemutatták modding versenyünk egyik indulóját és számítógépét. Az online újságok is tudósítottak az eseményről. Cikk jelent meg a kiállításról az Index, a Prohardver és a Számítógép.hu, beharangozó pedig a Terminal, a Supergamez, a HWSW, a Gamedox és a PC Life oldalain.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom