Connect with us

technokrata

Panasonic díjeső

Laptop

Panasonic díjeső

A Panasonic digitális fényképezőgépei, kamkorderei, DVD-lejátszói és TV készülékei rangos díjakat zsebeltek be.

Az EISA fotóbizottságának véleménye szerint: ˝A Lumix DMC-FZ5 esetében a kis méret nemcsak a szépség szinonimája, hanem a nagy teljesítményé is. Ez a különösen kompakt készülék olyan gyors, 12-szeres zoomos Leica objektívvel rendelkezik, amely a Panasonic Mega OIS képstabilizátornak köszönhetően maximális fókusztávolságon és rossz fényviszonyok között is magabiztosan használható˝. További erényeként emelték ki, hogy ˝5 megapixeles CCD gondoskodik benne a képminőségről, a Venus Engine II képfeldolgozó pedig a gyors működést biztosítja, illetve számos kreatív beállítási lehetőséggel gazdagítja a gép használatát˝.

Kamkorder kategóriában a Panasonic immár hetedik alkalommal nyert díjat: NV-GS250-es modelljét a videóbizottság a European DV Camcorder of the Year 2005/2006 elismeréssel jutalmazta.

˝Ez a kompakt kamkorder a Leica Dicomar gumiobjektívtől a három CCD-érzékelőn át egészen az optikai képstabilizátorig valóban példás eszköz – mondták a bírák, – s látható, hogy a Panasonic komolyan vette az ergonómia, a kényelem és az egyszerű működtetés kérdéseit is. A digitális állókép opcióval például 3,1 megapixeles, nagyfelbontású képek készíthetők, és a praktikus joystick segítségével minden fő funkció kényelmesen vezérelhető. A Panasonic már régi szakértője a kiváló teljesítményű kamkorderek előállításának, és az új, csúcstechnológiás GS250 minden tekintetben követi ezt a hagyományt˝.

A European DVD Player of the Year 2005/2006 (a 2005/2006-os év európai DVD-lejátszója) díjat a Panasonic DVD-S97-es modellje vihette haza.

˝A Panasonic DVD-S97 fiatalosan keskeny, és az ára szinte zavarba ejtően reális – fogalmazott a szakavatott zsűri, – mégis kiemelkedően gazdag a jellemzőkínálata, és tele van nagy teljesítményt biztosító technológiákkal. Számtalan video- és audioformátumot támogat, és mind analóg komponens, mind digitális HDMI (High Definition Multimedia Interface) formátumban valóban szemet gyönyörködtető képet nyújt˝. Megjegyezték továbbá azt is, hogy ˝a gyorsan betöltődő, kiváló képernyőmenü a Panasonic minden eddigi eredményét teljes mértékben a felhasználó kezébe helyezi˝.

˝Az első EISA Green TV of the Year Award 2005/2006 egyértelmű győztese a Panasonic TX-28PN1 modell – jelentették ki a bírák, megjegyezve, hogy ez az analóg tévékészülék ˝bemutatja, hogyan támogathatja a takarékosság elvét egy hatékony fogyasztói elektronikai termék˝. A TX-28PN1 lényegi vonásait tekintve kiemelték: ˝Ez a készülék olyan környezetbarát házzal rendelkezik, amelyben kevesebb a vezeték, és kisebb a transzformátor ólommagja. Azon túl, hogy mind üzem közben, mind készenléti állapotban kevesebb energiát fogyaszt, nagyon nagy arányban újrahasznosítható anyagokból készült˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle