Connect with us

technokrata

A Samsung újdonságai az IFA 2005 kiállításon

Laptop

A Samsung újdonságai az IFA 2005 kiállításon

A Samsung Electronics bemutatja új televízió portfolióját, valamint egyéb – televíziózásra is alkalmas – hordozható készülékeit a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításán és vásárán, a Berlinben megrendezendő IFA 2005-ön.

A Samsung a szakvásáron sajtótájékoztatót tartott ˝A televíziózás jövője˝ címmel, amelyen a vállalat szakemberei bemutatták a digitális technológia fejlődésével kialakuló új televíziózási szokásokat.


A Samsung az IFA 2005 szakkiállításon is bemutatja televízió-óriásait, a 102 colos plazma modellt, a 82 colos LCD televíziót és a 71 colos DLP modellt. Ezeken kívül, a vásár látogatói megcsodálhatják a keskeny képcsöves kialakítású, egészen új termékkategóriát teremtő SlimFit készülékeket is, amelyek a CRP (Cathode Ray Panel) technológiának köszönhetően mindössze 16 col mélységűek, a hagyományos televíziók átlagosan 24 colos mélységével szemben. A vállalatot olyan fejlesztések teszik az iparág úttörőjévé, mint a DNIe (Digital Natural Image engine), a Samsung saját fejlesztésű képoptimalizáló áramköre, vagy a 13 bites színreprodukció, amely nem kevesebb, mint 549 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Az otthoni használatra készült televíziókon kívül a kiállításon a Samsung bemutatja mobil televíziózási technológiáit is, amelyek lehetővé teszik, hogy a tévéműsorokat bárhol, bármikor figyelemmel kísérhessük egy laptop, PDA, mobiltelefon, hordozható DVD-lejátszó vagy hordozható médialejátszó segítségével.

A televízió újdonságokon kívül a Samsung standján megtekinthetőek a gyártó legújabb, formatervezett videokamerái, házimozi-rendszerei és digitális zenelejátszói is.

A Samsung standján – többek között – az alábbi termékeket állítják ki:
-A világ legnagyobb, tökéletes házimozi-élményt biztosító 102 colos plazma- és 82 colos LCD televíziója
-VP-M2100 és VP-MS10: kompakt, digitális fotók készítésére és zenelejátszásra is képes videokamerák, hat különböző funkcióval
-SV-L77DMB: digitális televízióadások vételére alkalmas hordozható DVD-lejátszó
-YP-T8 és az EISA-díjas YH-J70: hordozható médialejátszók zene-, MPEG4-lejátszással és játékokkal.
-HT-P1200: a világ első USB-támogatású házimozi-rendszere
-SM770P és SM970P: szuper-flexibilis LCD-monitorok, amelyeket az emberi kar mozgathatóságának mintájára terveztek
-SPP2020 és SPP2040: kompakt, vezeték nélküli, számítógép nélkül is használható fotónyomtatók
-M70 és X1 hordozható számítógépek: az M70 a világ első lecsatolható és többfunkciós monitorral rendelkező notebook PC-je. Az X1 ultrakönnyű, stílusos formatervezésű notebook.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek