Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung újdonságai az IFA 2005 kiállításon

Laptop

A Samsung újdonságai az IFA 2005 kiállításon

A Samsung Electronics bemutatja új televízió portfolióját, valamint egyéb – televíziózásra is alkalmas – hordozható készülékeit a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításán és vásárán, a Berlinben megrendezendő IFA 2005-ön.

A Samsung a szakvásáron sajtótájékoztatót tartott ˝A televíziózás jövője˝ címmel, amelyen a vállalat szakemberei bemutatták a digitális technológia fejlődésével kialakuló új televíziózási szokásokat.


A Samsung az IFA 2005 szakkiállításon is bemutatja televízió-óriásait, a 102 colos plazma modellt, a 82 colos LCD televíziót és a 71 colos DLP modellt. Ezeken kívül, a vásár látogatói megcsodálhatják a keskeny képcsöves kialakítású, egészen új termékkategóriát teremtő SlimFit készülékeket is, amelyek a CRP (Cathode Ray Panel) technológiának köszönhetően mindössze 16 col mélységűek, a hagyományos televíziók átlagosan 24 colos mélységével szemben. A vállalatot olyan fejlesztések teszik az iparág úttörőjévé, mint a DNIe (Digital Natural Image engine), a Samsung saját fejlesztésű képoptimalizáló áramköre, vagy a 13 bites színreprodukció, amely nem kevesebb, mint 549 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Az otthoni használatra készült televíziókon kívül a kiállításon a Samsung bemutatja mobil televíziózási technológiáit is, amelyek lehetővé teszik, hogy a tévéműsorokat bárhol, bármikor figyelemmel kísérhessük egy laptop, PDA, mobiltelefon, hordozható DVD-lejátszó vagy hordozható médialejátszó segítségével.

A televízió újdonságokon kívül a Samsung standján megtekinthetőek a gyártó legújabb, formatervezett videokamerái, házimozi-rendszerei és digitális zenelejátszói is.

A Samsung standján – többek között – az alábbi termékeket állítják ki:
-A világ legnagyobb, tökéletes házimozi-élményt biztosító 102 colos plazma- és 82 colos LCD televíziója
-VP-M2100 és VP-MS10: kompakt, digitális fotók készítésére és zenelejátszásra is képes videokamerák, hat különböző funkcióval
-SV-L77DMB: digitális televízióadások vételére alkalmas hordozható DVD-lejátszó
-YP-T8 és az EISA-díjas YH-J70: hordozható médialejátszók zene-, MPEG4-lejátszással és játékokkal.
-HT-P1200: a világ első USB-támogatású házimozi-rendszere
-SM770P és SM970P: szuper-flexibilis LCD-monitorok, amelyeket az emberi kar mozgathatóságának mintájára terveztek
-SPP2020 és SPP2040: kompakt, vezeték nélküli, számítógép nélkül is használható fotónyomtatók
-M70 és X1 hordozható számítógépek: az M70 a világ első lecsatolható és többfunkciós monitorral rendelkező notebook PC-je. Az X1 ultrakönnyű, stílusos formatervezésű notebook.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés