Connect with us

technokrata

Nyomtassunk színesben – 3 évig ingyenesen!

Laptop

Nyomtassunk színesben – 3 évig ingyenesen!

A Konica Minolta egy újabb színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel lépett a piacra.

A bizhub C351 egy olyan hatékony színes multifunkciós berendezés, amely az üzleti világ minden elvárásának megfelel. Alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.


A Konica Minolta bizhub C351 dokumentumkezelő a legmodernebb színes nyomdai technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség.

Az új berendezés fekete-fehérben 35 lap/perces, színesben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol. De a gyorsaság nem minden. A gép fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy korszerű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszer költségével. Ezenkívül terhelhetősége is azonos a fekete-fehér társaival.

A Konica Minolta bizhub C351 egy 600 MHz-es processzorral és egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Nyomtatási memóriája 1.024 MB. A négyszínű tandem nyomtatóműnek és a Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

Az bizhub C351 alapgép papírkapacitása 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3.400 lapra is bővíthető. A gép 64 – 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni, és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. A standard automatikus eredeti adagoló és az automatikus duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges.

A Konica Minolta bizhub C351 a szkennelési funkció segítségével archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF, PDF illetve tömörített PDF formátumban.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A bizhub C351 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

A Konica Minolta Magyarország Kft. 2005. október 31-ig tartó akciója keretében megvásárolt Konica Minolta bizhub C351 színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel 3 évig ingyenes a színes nyomtatás, mert a Konica Minolta Magyarország Kft. 3 éven keresztül havi 351 oldal erejéig ingyen biztosítja a színes festéket.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 35 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum 35 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum A3 kifutó papírméret
-Standard automatikus duplex egység
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is
-E-mail, FTP, TWAIN szkennelés
-Korszerű, polimerizált festék használata
-Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás
-Akció: 3 évig ingyen színes nyomtatás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd