Connect with us

technokrata

Leegyszerűsített átállás Linuxra

Laptop

Leegyszerűsített átállás Linuxra

A Novell a fájlkezelési teljesítmény és a fájlmegosztás továbbfejlesztésével nagymértékben leegyszerűsíti a vállalatok belső munkacsoport szolgáltatásainak átvitelét Linux rendszerekre.

A Novell bejelentette a Novell Open Enterprise Server továbbfejlesztett változatának megjelenését, amely nagyobb teljesítménnyel és fejlett áttérési eszközökkel jelentősen leegyszerűsíti a vállalatok számára a Linux rendszerekre történő áttérést. Az Open Enterprise Server most még egyszerűbbé teszi a Windows felhasználók számára a kulcsfontosságú munkacsoport szolgáltatások, mint például a fájl- és nyomtatómegosztás akár egy lépésben, akár fokozatosan történő átvitelét Linux rendszerekre. Ennek eredményeként a vásárlók kihasználhatják a nyílt, rugalmas és költséghatékony Linux átállás előnyeit, a hatékony hardverhasználatból származó költségmegtakarítást és a nyílt forráskódú technológiák telepítésének rugalmasságát.

A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatáscsomag, amely bevált fájl-, címtár-, felügyeleti-, csoportmunka- és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt. A Linuxra történő egyszerűbb átálláson kívül az új fejlesztések közé tartozik a népszerű Novell Storage Services szolgáltatásának megnövelt teljesítménye Linux alatti futtatásakor. További előnyt jelent a Novell iFolder 3.0 alkalmazás, amely lehetővé teszi a fájlok megosztását személyes fájlarchiválással együtt, valamint helytől és időtől független hozzáférést is biztosít. A Novell Client for Linux szintén megtalálható az Open Enterprise Server csomagban, mellyel lehetőség nyílik biztonságos hitelesítésre, a szolgáltatások és alkalmazások elérésére, automatikus meghajtó-csatlakoztatásra és több más kulcsfontosságú folyamatra, amelyek a korábbi Windows asztali elérhetőségeken túl már a Linux asztali rendszereken is elérhetőek.

„A továbbfejlesztett Open Enterprise Server lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő platformcsomagot könnyebben és kevesebb költség ráfordításával választhassák ki.” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux nyílt forráskódú platformok és szolgáltatások részlegének vezérigazgatója. „Az ügyfelek választási lehetőséget szeretnének, a Novell Open Enterprise Server pedig biztosítja ezt a számukra.” – tette hozzá Patrick.

Elérhetőség
Az Open Enterprise Server Support Pack 1 (SP1) augusztus 31-től elérhető a honlapon. Az Open Enterprise Server SP1 csomaghoz a jelenlegi ügyfelek ingyenesen hozzáférhetnek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd