Connect with us

Hirdetés

technokrata

McAfee: a „Legjobb Szoftverfejlesztő Vállalat”

Laptop

McAfee: a „Legjobb Szoftverfejlesztő Vállalat”

A McAfee-t választották a „Legjobb Szoftverfejlesztő Vállalat” címre a 2005 augusztus 3-5 között Las Vegas-ban megrendezett CompTIA Breakaway Konferencián.

A CompTIA Breakaway Konferenciája élenjáró üzleti megoldásokkal, ismeretterjesztő ülésekkel és értékes hálózatépítési lehetőségekkel egy háromnapos, információban gazdag esemény, vezető vezérigazgatók részvételével. Egyetlen más iparági esemény sem biztosít ehhez hasonló egyedi együttműködési környezetet, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek a legújabb ipari trendekbe, stratégiai partnerkapcsolatokat építhetnek ki és üzletük növelésének új útjait fedezhetik fel.

„A McAfee nagy megtiszteltetésnek veszi ezt a díjat, továbbra is partnereinkre fókuszálunk, képzéssel, marketinggel és technikai támogatással segítjük őket” – mondja David Roberts, a McAfee észak-amerikai értékesítési csatornájának vezető alelnöke. „Szervezetként elkötelezettetek vagyunk amellett, hogy az eladások 100%-a a csatornán keresztül történjék, és hogy partnereinket folyamatosan ellássuk a kölcsönös nyereségességhez szükséges eszközökkel és erőforrásokkal.”

A McAfee Biztonsági Szövetség közelmúltbeli fejlesztései közé tartoznak a „McAfee Jutalmak”, ami anyagi ösztönzést jelent, amellyel a cég partnermegbízottai hűségét jutalmazza termékeik és szolgáltatásaik értékesítésében. Ezenfelül a McAfee SecurityAlliance eXchange (MAX) névre keresztelt partner-weboldal elindítása központosította az összes társcég erőforrásait és eszközeit, hogy hozzáférést biztosítson üzlettársainak az előszűrt vevőadatokhoz, a meghosszabbítási adatokhoz, és a rendelési státuszokhoz. Ez a portál egyúttal együttműködési platformként is szolgál a partnercégek számára, ahol a McAfee-vel kapcsolatos lehetőségeiket menedzselhetik, és közvetlenül kommunikálhatnak a McAfee értékesítési csoportjaival.

A CompTIA-ról

A Computing Technology Industry Association (CompTIA) globális kereskedelmi szövetség, amely az információs technológiai iparág üzleti érdekeit hivatott képviselni. A CompTIA több mint 23 éve nyújt kutatási, hálózatépítési és társulási lehetőségeket 102 országban a több mint 20000 szervezetből állótagságának. A szövetség szabványok és hasznos alkalmazások kifejlesztésében, illetve az IT iparágra hatást gyakorló politikai, gazdasági, és oktatási küzdőterek befolyásolásában vesz részt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés