Connect with us

technokrata

Egyszeri alkalom – Opera böngésző reklámcsík nélkül!

Laptop

Egyszeri alkalom – Opera böngésző reklámcsík nélkül!

A norvég szoftverfejlesztő gárda ma ünnepli a böngésző tizedik születésnapját, ennek apropójából egy egész napon keresztül letölthető a reklámcsíkmentes változat.

Ma, azaz kedden ünnepli a norvég Opera Software által fejlesztett Opera browser tizedik születésnapját. Egészen pontosan 1995. augusztus 30-án jött létre a böngésző, amely azóta sok internetezőnek fontos társává vált a Web titkainak felderítésében. Számos újítást elsőként vagy az elsők között adoptáltak – például a füles böngészést vagy a Bittorrent technológia használatát (igaz, ez utóbbira még egy picit várni kell, de még így is az Opera lesz az első a nagyobb browserek közül, amely közvetlenül fogja támogatni).

Eddig nem használt, de a rajongók körében minden bizonnyal népszerű promóciós eszközhöz nyúltak a fejlesztők, megünnepelendő a jeles alkalmat. Bejelentették ugyanis, hogy egy napig bárki letöltheti a 8.02-es változat reklámcsíkmentes változatát – ingyen. Ismeretes, hogy az Opera az egyetlen olyan szoftver a nagy browserek közül, amelyikért fizetni kell – illetve elérhető adware változatban is, azaz egy reklámcsík megjelenítésének elviselésével ingyenesen beszerezhető.

Ahhoz, hogy ehhez hozzájuthassunk, le kell tölteni a 8.02-es, reklámmentes változatot, majd e-mailt kell írni a registerme@opera.com e-mailcímre, hogy birtokába juthassunk a regisztrációs kódnak. Az ajánlat azonban csak ma érvényes, érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd