Connect with us

technokrata

Egyszeri alkalom – Opera böngésző reklámcsík nélkül!

Laptop

Egyszeri alkalom – Opera böngésző reklámcsík nélkül!

A norvég szoftverfejlesztő gárda ma ünnepli a böngésző tizedik születésnapját, ennek apropójából egy egész napon keresztül letölthető a reklámcsíkmentes változat.

Ma, azaz kedden ünnepli a norvég Opera Software által fejlesztett Opera browser tizedik születésnapját. Egészen pontosan 1995. augusztus 30-án jött létre a böngésző, amely azóta sok internetezőnek fontos társává vált a Web titkainak felderítésében. Számos újítást elsőként vagy az elsők között adoptáltak – például a füles böngészést vagy a Bittorrent technológia használatát (igaz, ez utóbbira még egy picit várni kell, de még így is az Opera lesz az első a nagyobb browserek közül, amely közvetlenül fogja támogatni).

Eddig nem használt, de a rajongók körében minden bizonnyal népszerű promóciós eszközhöz nyúltak a fejlesztők, megünnepelendő a jeles alkalmat. Bejelentették ugyanis, hogy egy napig bárki letöltheti a 8.02-es változat reklámcsíkmentes változatát – ingyen. Ismeretes, hogy az Opera az egyetlen olyan szoftver a nagy browserek közül, amelyikért fizetni kell – illetve elérhető adware változatban is, azaz egy reklámcsík megjelenítésének elviselésével ingyenesen beszerezhető.

Ahhoz, hogy ehhez hozzájuthassunk, le kell tölteni a 8.02-es, reklámmentes változatot, majd e-mailt kell írni a registerme@opera.com e-mailcímre, hogy birtokába juthassunk a regisztrációs kódnak. Az ajánlat azonban csak ma érvényes, érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp