Connect with us

technokrata

3 új Canon SELPHY kompakt fotónyomtató

Laptop

3 új Canon SELPHY kompakt fotónyomtató

A Canon három vadonatúj SELPHY kompakt fotónyomtatót mutatott be, melyekkel az otthoni nyomtatást ösztönző nyomtatóinak sorát bővítette.

A hordozható és stílusos SELPHY nyomtatók közvetlen nyomtatást tesznek lehetővé a kompatibilis digitális fényképezőgépekről, digitális videokamerákról, mobiltelefonokról és PDA-król, számítógép csatlakoztatása nélkül. Az új nyomtatók tartós, képminőségüket akár 100 évig megőrző, fotólabor minőségű nyomatokat készítenek, nyomatonként alig 30 eurocentért.

SELPHY CP510 – Nagyszerű értékű, ultra-kompakt, hőszublimációs, közvetlen nyomtatást támogató nyomtató az egyszerű, egy perces fotólabor minőségű nyomatokért. Támogatja a Canon közvetlen nyomtatás és PictBridge funkcióit. Hihetetlenül kis méret, beépített USB kábellel és külön megvásárolható akkumulátor készlettel a mobil nyomtatásért.

SELPHY CP710 – Sokoldalú, ultrakompakt, hőszublimációs, közvetlen nyomtatást támogató nyomtató, amely egy perces fotólabor minőségű nyomatokat készít. A nyomtató memóriakártya nyílással rendelkezik a még nagyobb mobilitás érdekében. Támogatja a teljes PictBridge szabványt, 1,5 colos LCD monitorával kényelmesen megjeleníthetők és kiválaszthatók a képek, valamint nyomon követhető a nyomtatás is. A beépített USB kábel és a külön megvásárolható akkumulátor készlet még hordozhatóbbá teszik a nyomtatót.


SELPHY DS810 – Kompakt, széles körű funkciókkal rendelkező, kreatív, közvetlen nyomtatást lehetővé tevő tintasugaras nyomtató PictBridge támogatással. Csatlakoztatható a legtöbb népszerű memóriakártya, valamint az iRDA és opcionális Bluetooth csatlakozáson keresztül a kompatibilis fényképezőgépes telefonok képei is kinyomtathatók. A FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering – fotolitográfiai eljárást alkalmazó nyomtatófej-gyártási technológia) nyomtatófejek akár 2 pikoliteres tintacseppek előállítására, valamint 4.800×1.200 dpi felbontású, 63 másodperc alatt elkészülő nyomatok előállítására is képesek. A 2,5 colos LCD monitor és a beépített szoftver a szerkesztést, képminőség javítást és a képek nyomtatását is megkönnyíti.

Fotólabor minőség
A SELPHY CP710 és SELPHY CP510 fotónyomtatók hőszublimációs nyomtatási eljárást alkalmaznak. Minden egyes papírra kerülő csepp akár 256 színárnyalatban (intenzitási szintben) jelenhet meg, az alkalmazott hőmennyiség függvényében. Így a Canon hőszublimációs nyomtatói összesen 16,8 millió szín előállítására képesek. A nyomatok legfelső rétegét egy tartós, fényes védőréteg óvja a mindennapok szennyeződéseitől, a vízcseppektől, zsíros ujjlenyomatoktól.

A SELPHY DS810 kompakt fotónyomtató a Canon szabadalmazott FINE technológiáját alkalmazza, amely hosszú nyomtatófejeket, valamint kivételesen magas fúvókaszámot és -sűrűséget állít a tökéletes nyomtatás szolgálatába. Ezek a nyomtatófejek rövidebb idő alatt több festéket képesek a médiára juttatni, mint a hagyományos tintasugaras nyomtatók, másodpercenként több millió mikroszkopikus, 2 pikoliteres cseppet festve a papírra a 10 mikrométer átmérőjű mikro-fúvókákból – extrém pontossággal és precizitással. A fotók kifakulásának megelőzésére a SELPHY DS810 a Canon új ChromaLife100 rendszerét alkalmazza: a rendszer az eredeti Canon hőszublimációs festékpatronokat és speciális fotópapírjait tartalmazza, amelyeket a FINE nyomtatófejekkel való használatra fejlesztettek.

Mindkét nyomtatófolyamat szemcsék nélküli, lágy színű nyomatokat készít, nagyszerű színhűséggel és akár 100 évnyi élettartammal, amely vetekszik az ezüst-halid minőséggel és tartóssággal.

Egyszerű nyomtatás
A SELPHY CP710 és SELPHY CP510 fotónyomtatók támogatják a Canon közvetlen nyomtatási szabványát, valamint a PictBridge funkciók széles skáláját, beleértve a Teljes keret nélküli nyomtatást, valamint a Dátum és Index nyomtatást. Emellett igazolványképek és egyedi videó képkockák nyomtatása is lehetséges ezekkel a nyomtatókkal a kompatibilis Canon fényképezőgépekről. A Canon vagy PictBridge kompatibilis fényképezőgéppel nem rendelkező felhasználók számára a SELPHY CP710 fotónyomtató az ideális választás, amely beépített memóriakártya nyílással rendelkezik a legnépszerűbb memóriakártyák befogadására.5 A képek kiválasztása és a nyomtatás a 1,5 colos LCD monitorról vezérelhető.

A SELPHY DS810 kompakt fotónyomtatóval az összes PictBridge kompatibilis digitális fényképezőgépről kinyomtathatja képeit, valamint a legtöbb memóriakártyáról is közvetlenül nyomtathat5. Amennyiben memóriakártyáról nyomtat, a nagy méretű, 2,5 colos LCD monitor segítségével használhatja a beépített szerkesztési funkciókat: a vörös-szem effektus csökkentést, a zajcsökkentést és az arcvilágosító funkciót.

A mobiltelefonokról való nyomtatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában. A fényképezőgépes telefonokról nyomtatott képek száma várhatóan a 2004-es 1,4 milliárdról 2008-ra 9 milliárdra emelkedik. A mobiltelefonok közül egyre több támogatja a PictBridge funkciót, így a telefonok akár a három új SELPHY kompakt fotónyomtatóhoz is csatlakoztathatók. A SELPHY DS810 kompakt fotónyomtató IrDA és opcionális BlueTooth csatlakozást is kínál a kompatibilis telefonok számára, valamint rendelkezik egy Képoptimalizáló funkcióval is a telefonnal készített képek nyomtatási minőségének javítására.

Stílusos és hordozható
Az A5-ös lapnál kisebb méretű SELPHY CP710 és SELPHY CP510 kompakt fotónyomtatók elegendően kis méretűek ahhoz, hogy a könyvespolcon vagy az íróasztal fiókjában tárolja őket. Stílusos, keskeny vonalvezetésük bármelyik modern lakás dísze lehet. Az opcionális NB-CP2L akkumulátor készlettel pedig teljesen mobillá tehetők, és bárhol használhatók. A hordozhatóságot az opcionális DCC-CP1 hordozótáska is segíti. A felcsévélhető USB kábellel a SELPHY CP710 és SELPHY CP510 fotónyomtatók megkímélik a felhasználókat a hiányzó kábelek okozta bosszúságoktól. Lágy, modern vonalvezetésének köszönhetően a SELPHY DS810 kompakt fotónyomtató dizájnja kellemes összhangban áll a nappali egyéb elektromos eszközeivel – a televízióval vagy a Hi-Fi rendszerrel. A stílus és könnyű kezelhetőség érdekében a nagy, fényes LCD monitor középen, a nyomtató vezérlőgombjai mellett található, így a képkiválasztás, szerkesztés és nyomtatás pillanatok alatt elvégezhető.

Szoftver
Az új SELPHY kompakt fotónyomtatókhoz az Easy-PhotoPrint nyomtatószoftvert mellékelik a Windows platformon való nyomtatáshoz. A szoftver többek között arcvilágosító funkcióval, életlen arckorrekcióval, vörös-szem effektus csökkentő funkcióval és digitális arclágyító funkcióval rendelkezik a ráncok láthatatlanná tételére. Macintosh rendszeren való nyomtatáshoz a SELPHY CP710 és SELPHY CP510 kompakt fotónyomtatókhoz az ImageBrowser 5.5 programot mellékelik. A SELPHY DS810 kompakt fotónyomtatóhoz az Easy-PhotoPrint Macintosh verzióját mellékelik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd