Connect with us

technokrata

Novell: virtuális adatközpont infrastruktúra VMware-rel

Laptop

Novell: virtuális adatközpont infrastruktúra VMware-rel

A Novell több mint 5 000 Novell Open Enterprise Servert és SUSE Linux Enterprise Servert osztott szét VMware virtuális gépekre az ügyfelek általi értékelés, a fejlesztés és a megoldások tesztelésének leegyszerűsítése és meggyorsítása érdekében.

A Novell és a VMware kiterjeszti meglévő partnerkapcsolatát, és közös fejlesztéseket, új technológiai megoldásokat, szolgáltatásokat, valamint kibővített vásárlói támogatást biztosítanak. A VMware virtuális infrastruktúra napjaink vezető adatközpont-virtualizációs megoldása, több mint 10.000 nagyvállalati ügyféllel rendelkezik, amelyből 80-an a száz legnagyobb céget tartalmazó Fortune 100 listán is szerepelnek. A Novell és a VMware a megállapodásuk értelmében új megoldásokat szállítanak a Novell ügyfeleinek a szerverkonszolidációra, verzióléptetésre, kiszolgálásra, leállás nélküli karbantartásra és a dinamikus munkaterhelés optimalizálására. Ez az ügyfelek meglévő infrastruktúrájának jobb kihasználtságát és műszaki befektetéseik nagyobb megtérülését eredményezheti.

A Novell támogatni fogja az adatközpont infrastruktúrájára épülő virtuális megoldásokat a vezető termékeit használó ügyfelek számára. Ezek a termékek a SUSE Linux Enterprise Server, az Open Enterprise Server, a NetWare, az eDirectory, a ZENworks és a GroupWise. A Novell mostantól vállalati szintű műszaki támogatást biztosít a VMware termékeihez, ezzel ügyfeleinek egypontos támogatást kínálva. Emellett a VMware és a Novell létrehoztak egy programot, amely biztosítja, hogy a SUSE Linux-alapú partnermegoldások széles körben elérhetők legyenek az ügyfelek számára. Ennek a programnak a kísérleti stádiumában a Novell több mint 5.000 Novell Open Enterprise Server és SUSE Linux Enterprise Server környezetet osztott szét VMware virtuális gépekre az ügyfelek általi értékelés, a fejlesztés és a megoldások tesztelésének leegyszerűsítése és meggyorsítása érdekében. A Novell továbbá VMware termékeket integrált virtualizációs tanácsadói módszertanába, valamint tervezési, tanácsadási és integrációs szolgáltatásokat biztosít majd azokhoz a Novell megoldásokhoz, amelyek a VMware virtuális infrastruktúráján alapulnak.

„A Novellel való együttműködésünk kiterjesztése ügyfeleink igényein alapul: az üzleti szempontból kulcsfontosságú adatközpont-környezeteikben is szükség van rá, hogy a VMware virtuális infrastruktúra optimalizálja a teljes tulajdonlási költséget, a kezelhetőséget és elérhetőséget. A Novell kiemelt stratégiai partner számunkra, nem csak alkalmazásszállítóként, hanem vállalati adatközpontokra tervezett platformja miatt is” – nyilatkozta Brian Byun, a VMware stratégia szövetségek alelnöke.

„A VMware egy fontos alkotóelem a Novell adatközpont megoldásainak portfoliójában” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux nyílt forráskódú platformokért és szerverekért felelős vezérigazgatója. „Partnerkapcsolatunk fejleszteni fogja a Novell termékek VMware virtuális infrastruktúra megoldásait, többek között a kárelhárítást, a dinamikus munkaterhelés átvitelét és az üzemszünet nélküli karbantartást. A működési megbízhatóság fejlesztését tartjuk szem előtt, és ez jelentős előnyt jelent ügyfeleinknek.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd