Connect with us

technokrata

Házimozi az Epsonnal

Laptop

Házimozi az Epsonnal

A csúcsminőségű, modern technológiára épülő, kompakt házimozi az Epson központi témája a szeptember 2. és 7. között megrendezendő idei berlini IFA kiállításon.

A 26-os számú HDTV csarnokban felállított 118-os standon az Epson legújabb 3LCD házimozi-technológiáját és projektorválasztékát mutatja be az érdeklődőknek.

A világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállításaként számon tartott IFA ideális fórum az Epson számára legújabb házimozi-rendszerei és otthoni szórakoztató termékei bemutatására. A nagyképernyős, surround sound hanghatással kísért moziélmény ma már nem csupán tágas nagytermekben érhető el. A modern 3LCD technológiára épülő, új Epson projektorok akár a nappaliban is biztosítani tudják a film- és sportrajongók számára ezt a minőséget. Kísérje figyelemmel a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság eseményeit Ön is házimozin!

A 3LCD technológia

A világ vezető projektorgyártójaként ismert Epson az egyedülálló ˝szemkímélő˝ 3LCD technológiát alkalmazza termékeinél. Miniatűr kijelzők előállításában szerzett gyakorlata révén a cég komoly szakértelmet halmozott fel ezen a területen. A gyártás során alkalmazott új anyagoknak (például poliszilícium) köszönhetően az Epson az alkatrészek méretét jelentősen lecsökkentve tudta kidolgozni fejlett és széles körben alkalmazott 3LCD technológiáját.

Nagyképernyős moziélmény – a minőség magasfoka
A HDTV (High Definition TV) technológia optimalizálja a házimozizás élményét. A digitális TV-szabvány szélesvásznú, színgazdag, éles megjelenítést biztosít, mélyfekete árnyalatai pedig tökéletes képminőséggel örvendeztetik meg a közönséget. A nagy felbontás lenyűgöző 5.1 Dolby digitális formátumú surround sound hanghatással párosul. Az új Epson projektorok többsége támogatja a HD-technológiát és kielégíti az EICTA (European Information & Communications Technology Industry Association) által megfogalmazott HDTV-követelményeket. Ezek a termékek jogosultak a ˝HD ready˝ címke viselésére. A HDTV szabvány a 2004-es Athéni Olimpiai Játékok idején vált igazán elismertté, hiszen a sportrendezvényt a világ nagy részén ezzel a technológiával rögzítették és sugározták. A HDTV alkalmazásában élen járó japánok már bejelentették, hogy a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság közvetítéseit csak ebben a formátumban készek fogadni. Határozott fellépésük jól tükrözi a HDTV technológia jelentőségét és aktualitását.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd