Connect with us

technokrata

Webböngésző a Sony legújabb játékgépéhez

Laptop

Webböngésző a Sony legújabb játékgépéhez

A Sony Playstation Portable-je számára kiadott egy funkcionalitást bővítő kiegészítést, ami többek között browserrel is felvértezi a kis eszközt.

A 2.0-s firmware frissítés telepítésével a PSP tulajdonosok képessé válnak az Internet böngészésére pusztán kézi konzoljuk révén. Ehhez természetesen szükség van egy hotspotra, amelyhez a készülék Wi-Fi révén csatlakozik; no meg a minap bejelentett webböngészőre. A Sony emberei nem csak a webezés lehetőségével egészítették ki a PSP funkcionalitását – többek között frissítették a Wi-Fi biztonsági képességeit, ellátták egy fényképmegosztásra használható eszközzel, illetve a továbbfejlesztett videó és audió (MP4 és WAV) tartalmak lejátszása révén egész kis multimédiás központot tarthatunk a kezünkben. Közvetlenül a fejlesztő weboldaláról lehet letölteni a szoftvert, amelyhez vagy vezetékmentes kapcsolat kell, vagy pedig egy PC, amiről aztán egy USB-s kábel segítségével lehet használatba venni az új firmware-t.

Ugyan alig fél éve vásárolható meg Észak-Amerikában a kis készülék, máris közel 2 millió darabot adtak el belőle a régióban. Mindezt annak ellenére, hogy az ára igencsak borsosnak mondható egy tenyérnyi játékgépért: 250 dollárt kell leszurkolnia annak, aki birtokolni szeretne egy Sony PSP-t. Az eladásokat azonban még inkább felpörgetheti a most kiadott fejlesztés, mellyel például webes felületről elérhető e-mail postafiókjainkat is megnézhetjük. A Sony website-járól egyébként további játékok, filmelőzetesek, UMD filmek, háttéképek és fényképek is letölthetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle