Connect with us

technokrata

Webböngésző a Sony legújabb játékgépéhez

Laptop

Webböngésző a Sony legújabb játékgépéhez

A Sony Playstation Portable-je számára kiadott egy funkcionalitást bővítő kiegészítést, ami többek között browserrel is felvértezi a kis eszközt.

A 2.0-s firmware frissítés telepítésével a PSP tulajdonosok képessé válnak az Internet böngészésére pusztán kézi konzoljuk révén. Ehhez természetesen szükség van egy hotspotra, amelyhez a készülék Wi-Fi révén csatlakozik; no meg a minap bejelentett webböngészőre. A Sony emberei nem csak a webezés lehetőségével egészítették ki a PSP funkcionalitását – többek között frissítették a Wi-Fi biztonsági képességeit, ellátták egy fényképmegosztásra használható eszközzel, illetve a továbbfejlesztett videó és audió (MP4 és WAV) tartalmak lejátszása révén egész kis multimédiás központot tarthatunk a kezünkben. Közvetlenül a fejlesztő weboldaláról lehet letölteni a szoftvert, amelyhez vagy vezetékmentes kapcsolat kell, vagy pedig egy PC, amiről aztán egy USB-s kábel segítségével lehet használatba venni az új firmware-t.

Ugyan alig fél éve vásárolható meg Észak-Amerikában a kis készülék, máris közel 2 millió darabot adtak el belőle a régióban. Mindezt annak ellenére, hogy az ára igencsak borsosnak mondható egy tenyérnyi játékgépért: 250 dollárt kell leszurkolnia annak, aki birtokolni szeretne egy Sony PSP-t. Az eladásokat azonban még inkább felpörgetheti a most kiadott fejlesztés, mellyel például webes felületről elérhető e-mail postafiókjainkat is megnézhetjük. A Sony website-járól egyébként további játékok, filmelőzetesek, UMD filmek, háttéképek és fényképek is letölthetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd