Connect with us

technokrata

RatDVD – menüvel, extrákkal együtt betömörített DVD-filmek

Laptop

RatDVD – menüvel, extrákkal együtt betömörített DVD-filmek

A DVD-filmeket minden extrájukkal archiválni vágyók számára készült szoftver a napokban újult meg.

RatDVD néven került ki az Internetre az a szoftver, amely valószínűleg minden jogvédő rémálmát testesíti meg, írtuk június elején. Az új alkalmazás azt ígéri, hogy a komplett DVD-t eltárolhatjuk tömörített formátumban, az összes kiegészítő szolgáltatással (extrával) együtt. A fejlesztőcsapat vezetője, aki névtelenségben szeretett volna maradni, úgy nyilatkozott, hogy nem a file-cserélők kedvében akartak járni, egyszerűen szerették volna az emberek számára felkínálni a kompakt DVD-archiválás lehetőségét. Azt azonban a kóder is elismerte, hogy bizonyára fogják illegális célokra használni a RatDVD-t, éppen ezért döntöttek úgy, hogy anonimek maradnak.

A szoftver maga nem tudja feltörni az eredeti korongok másolásvédelmét (ehhez egy kiegészítő programra van szükség), de ezen kívül mindenre képes, amire a videotömörítéssel foglalkozók vágyhatnak. A tucatnyi fejlesztő közreműködésével létrehozott alkalmazás például lehetővé teszi, hogy közvetlenül a merevlemezre másolja a felhasználó a boltban megvásárolt lemezéről a tartalmakat (menüvel, extrákkal együtt!), majd ezeket az anyagokat egy új audio- és videoformátumba lehet tömöríteni. Ez utóbbiról azt lehet tudni, hogy az alapoktól kezdve írták meg alkotói, habár az Xvid és az MPEG 4 szabványokat áttanulmányozták, mielőtt belevágtak volna a programozásba.

A RatDVD-vel tömörített anyagok az eredetinek a felét, harmadát foglalják, és például a 10-es Windows Media Playerrel megtekinthetők. Szerverünkről letölthető a legújabb, 0.75.1333-as változat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd