Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és könnyen kezelhető digitális fényképezőgép a HP-től

Laptop

Olcsó és könnyen kezelhető digitális fényképezőgép a HP-től

A Hewlett-Packard bemutatta legfrissebb újdonságát, a HP Photosmart E317 típusjelzésű digitális fényképezőgépet.

A kedvező áron kínált készülék azok számára ideális, akik először kerülnek a digitális fényképezés közelébe. Intuitív funkciók és könnyen használható szolgáltatások sorát kínálja, egyszerűvé és élvezetessé teszi a digitális fényképezésre való váltást.


Az 5 megapixeles felbontást kínáló HP Photosmart E317 olyan éles és élénk fényképek készítésének lehetőségét nyújtja, melyekkel általában sokkal drágább fényképezőgép esetében találkozhatunk csak. Az ilyen lenyűgöző felbontással rendelkező fényképezés szabadságot biztosít a felhasználók számára a jó minőségű, 10×15 centiméterestől az A4 méretig terjedő jó minőségű nyomatok készítéséhez. Ezen felül a fényképezőgép öt fényképezési üzemmóddal rendelkezik, többek között az ˝akció üzemmód˝, ˝portré üzemmód˝, és ˝naplemente üzemmód˝, a változatos körülmények között az optimális fényképminőség kiválasztásához.

A 3,8 centiméteres képátlójú LCD segítségével az összes fénykép megtekinthető és szerkeszthető, közvetlenül az elkészítést követően. Az egyszerűen használható képernyő menük keresztül vezetik a felhasználót a fájlok tárolásának, módosításának és törlésének számítógép használata nélkül történő folyamatán. A fényképezőgép 16 MB-os belső memóriájának köszönhetően a felhasználó akár 70 darab fényképet is tárolhat (VGA felbontásban), amelyet megoszthat a barátaival és családjával.

A fényképezőgép intuitív nyomógomb kiosztása és négyszeres zoomja (egyszeres optikai / négyszeres digitális) mindenkor lehetővé teszi a felhasználó számára a nagyszerű képek készítését egy egyszerű kattintással. Ennek megfelelően az automatikus vaku funkció automatikusan érzékeli a környező fényviszonyokat a kép készítésekor. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a fényképek fényereje és expozíciója ritkán lesz rossz, ezáltal biztosítja a felhasználók számára, hogy mindig a legjobb minőségű fényképeket készítsék.

A rövid videó-klipek rögzítésének lehetőségével a HP Photosmart E317 a nyugodtság szabadságát biztosítja a kezdők számára. A mozgóképek készítésének lehetősége még a legtapasztalatlanabb digitális fotográfus számára is lehetővé teszi, hogy színesen örökítse meg egy esemény vagy ünnepség valódi hangulatát.

A digitális fényképezés megismerésének teljessé tételéhez a felhasználók használhatják a HP Image Zone szoftverjét, amelynek segítségével a fényképek egy számítógépről szerkeszthetők, szervezhetők és megoszthatók. A HP Instant Share szoftverjének segítségével a felhasználók a nagy fájlmellékletek okozta problémák nélkül bárkinek elküldhetik a fényképeiket. Ez a fényképezőgép megfelel a PictBridge szabványnak, ami azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen átvihetik digitális fényképeiket egy Plug-and-Play USB kapcsolat vagy memóriakártya segítségével bármilyen nyomtatóra.

A fényképezőgép opcionális tartozékként kiegészíthető a stílusos HP Photosmart Silver Camera Case (Q6217A) (ezüst fényképezőgép tokkal), ami nem csupán jól néz ki, hanem védi is a fényképezőgépet a mindennapi használatból eredő ütésektől és karcolódásoktól.

A HP Photosmart E317szeptember 1-től kapható 29.990 forintos kiskereskedelmi áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés