Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rangos elismerést kaptak a Samsung termékei

Laptop

Rangos elismerést kaptak a Samsung termékei

Az EISA a Samsung termékeit több kategóriában is Európa legjobbjai közé sorolta.

Az első díjazott az LE40M61B, a gyártó 40 colos képátlójú LCD televíziója, amely kiváló kontrasztarányának (5.000:1), színgazdagságának (6,44 milliárd szín), 178 fokos nézési szögének és 8 milliszekundumos válaszidejének köszönheti az EISA elismerését. A készüléket nemes egyszerűségű, sallangoktól mentes design jellemzi, ami így még inkább kihangsúlyozza a képminőség erényeit.

A HT-P1200 a házimozi-rendszerek között bizonyította kimagasló képességeit. Tavaly szintén a Samsung vitte el a kategória legjobbjának járó díjat. A HT-P1200 többek között olyan újdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint a szegmensen belül egyedülálló Host Play Supporting Moving Picture technológia, amelynek köszönhetően bármely USB-tár mozgóképeit megjeleníti. A készülék DivX, MP3 és JPEG fájlokat is lejátszik. A házimozi-rendszer surround-hangzásával 360 fokban öleli körül a nézőt, illetve hallgatót.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell nemcsak zene tárolására és lejátszására használható, de segítségével akár MPEG4-formátumú mozifilmeket is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8 colos LCD-kijelzőn. Az YH-J70 merevlemeze 20/30 GB adatot képes tárolni, amellyel 5.000-7.000 dal memóriaigényét fedezi.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés