Connect with us

technokrata

Rangos elismerést kaptak a Samsung termékei

Laptop

Rangos elismerést kaptak a Samsung termékei

Az EISA a Samsung termékeit több kategóriában is Európa legjobbjai közé sorolta.

Az első díjazott az LE40M61B, a gyártó 40 colos képátlójú LCD televíziója, amely kiváló kontrasztarányának (5.000:1), színgazdagságának (6,44 milliárd szín), 178 fokos nézési szögének és 8 milliszekundumos válaszidejének köszönheti az EISA elismerését. A készüléket nemes egyszerűségű, sallangoktól mentes design jellemzi, ami így még inkább kihangsúlyozza a képminőség erényeit.

A HT-P1200 a házimozi-rendszerek között bizonyította kimagasló képességeit. Tavaly szintén a Samsung vitte el a kategória legjobbjának járó díjat. A HT-P1200 többek között olyan újdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint a szegmensen belül egyedülálló Host Play Supporting Moving Picture technológia, amelynek köszönhetően bármely USB-tár mozgóképeit megjeleníti. A készülék DivX, MP3 és JPEG fájlokat is lejátszik. A házimozi-rendszer surround-hangzásával 360 fokban öleli körül a nézőt, illetve hallgatót.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell nemcsak zene tárolására és lejátszására használható, de segítségével akár MPEG4-formátumú mozifilmeket is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8 colos LCD-kijelzőn. Az YH-J70 merevlemeze 20/30 GB adatot képes tárolni, amellyel 5.000-7.000 dal memóriaigényét fedezi.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle