Connect with us

technokrata

Biztos háttér a nyílt forráskódú megoldásokat szállító cégeknek

Laptop

Biztos háttér a nyílt forráskódú megoldásokat szállító cégeknek

A Novell Market Start programja a vezető nyílt forráskódú megoldásszállítók támogatásával életképes és értékes informatikai megoldásokat kínál az ügyfeleknek.

A Novell a LinuxWorld konferencián bejelentette, hogy a vezető nyílt forráskódú alkalmazásszállítók is aktívan részt vesznek a Novell Market Start programjában. Az év elején bejelentett Market Start program a Novell nyílt forráskódú operációs infrastruktúrájához sorakoztat fel nyílt forráskódú megoldásokat, új és költséghatékony szoftvermegoldásokat szállítva ezzel a piacra. A program első partnerei között szerepel az Astaro, a GroundWork, az InsynQ, a Lumen Software, a Pentaho és a SugarCRM. Ennek eredményképpen az ügyfelek kiaknázhatják a nagyvállalati szintű, nyílt forráskódú alkalmazások előnyeit, és rendkívül versenyképes áron növelhetik hatékonyságukat, mindehhez a Novell vállalati szintű terméktámogatása biztosítja a hátteret.

„Minden Linux disztribúció számára kritikus fontosságú a közösség építése és fenntartása ” – nyilatkozta Dan Kusnetzky, az IDC rendszerszoftver-kutatásokért felelős alelnöke. „A Novell egy erős közösséget szeretne kiépíteni, a régóta tartó partneri együttműködésekre és a nagyvállalati szoftverszállítóként betöltött vezető pozíciójára alapozva.” – tette hozzá Kusnetzky.

David Axmark, a MySQL AB egyik alapítója és nyílt forráskódú kapcsolatokért felelős alelnöke szerint: „A Novell innovatív programja keretében a Novell megosztja tapasztalatait és értékesítési hálózatát a gyorsan fejlődő nyílt forráskódú és Linux szoftverszállítókkal, így ismertséget szerezhetnek, és kapcsolatokat építhetnek ki az üzleti informatika világában. A Novell arra biztatja ügyfeleit, viszonteladóit és partnereit, hogy ismerjék meg és használják ki a nyílt forráskód előnyeit. Ez a gazdasági rendszer minden tagját segíti, a legnagyobb vállalatoktól kezdve a szabadúszó programozókig” – tette hozzá Axmark.

A Novell Market Start program létrehozásának célja volt, hogy azon cégek egyre növekvő igényeit kiszolgálják, ahol a működő rendszerbe nyílt forráskódú alkalmazásokat szeretnének bevezetni és integrálni. Annak ellenére, hogy ma már számos nyílt forráskódú alkalmazásszállító létezik, a globális értékesítési és támogatási infrastruktúra hiányában szoftvermegoldásaik nem eléggé elfogadottak. A Market Start program keretében e szállítóknak a Novell biztosítja a kellő marketing, értékesítési, valamint terméktámogatási szolgáltatásokat. Így a piaci bevezetéshez szükséges infrastruktúra kiépítése helyett technológiájuk, termékeik és szolgáltatásai fejlesztésre koncentrálhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd