Connect with us

technokrata

Szünetmentes tápegységek – szoftverfrissítés híján lefagyhat a Windows

Laptop

Szünetmentes tápegységek – szoftverfrissítés híján lefagyhat a Windows

Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások szállítója bejelentette, hogy a PowerChute Business Edition szoftverek régebbi, eddig még nem frissített verzióit a felhasználóknak azonnal frissíteniük kell, különben nem biztosított a szoftvert használó szerverek rendelkezésére állása.

A frissítést az APC weblapján és e-mail üzeneteiben már korábban ajánlotta, de a vállalat fontosnak tartja, hogy újra felhívja rá a figyelmet.

„Megkérjük azokat a vezetőket, akik ezt az üzenetet olvassák, hogy juttassák el az információt az IT szervezetükhöz. Az APC szilárdan hisz abban, hogy a szoftverfrissítéseknek – az iparági gyakorlatban már bevált – azonnali webes elérhetővé tétele a legjobb mód arra, hogy a legfrissebb szoftververziók eljussanak az ügyfelekhez. Ennek megfelelően a frissítést ingyenesen elérhetővé tettük weblapunkon” – nyilatkozta Rob Johnson, az APC rendelkezésre állás fejlesztési csoportjának alelnöke és ügyvezetője. „Az APC mindazonáltal fontosnak tartja, hogy ügyfeleivel kommunikáljon, különösen akkor, ha problémák válnak ismertté. Mi mindent megtettünk azért, hogy ügyfeleink e-mail üzenetben és a www.apc.com címen elérhető weblapunkról értesüljenek e problémáról, és ami még fontosabb: a megoldási módról. Számos ügyfelünket közvetlenül is informáltuk a problémáról. Úgy érezzük, hogy felhasználóink nagy részét elértük, azonban nemrégiben értesültünk arról, hogy néhány ügyfelünk még mindig nem tud a problémáról. Az APC azért adja ki ezt a sajtóközleményt, hogy még több ügyfelét elérje ez az információ” – tette hozzá Rob Johnson.

2005. július 27-én a PowerChute Business Edition 6.0.0-6.2.2 verziók egyik beépített komponense lejárt, így a szoftver a következő betöltéskor nem lesz működőképes. Az érintett verziókat futtató Windows szerverek lefagyhatnak, amikor az újraindítás során a PowerChute betöltődik. Az érintett verziókkal rendelkező ügyfeleknek azonnal frissíteniük kell a PowerChute Business Edition legújabb, 7.0.4 verziójára vagy Windows NT esetén a PowerChute Business Edition 7.0.2 verzióra. A PowerChute Personal Edition, a PowerChute Network Shutdown és a PowerChute Plus, valamint a PowerChute Business Edition 7.x felhasználóit a probléma nem érinti.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd