Connect with us

technokrata

A World Cyber Games 2005 hazai helyszínei

Laptop

A World Cyber Games 2005 hazai helyszínei

Kiderült, hol lesz a Counter-Strike: Source verseny és a Grand Final döntő helyszíne, valamint hogy mikor kerül ezekre sor.

Lezárultak a megbeszélések a Counter-Strike: Source verseny helyszínét illetően, így a játékkategória kvalifikációja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén, az INFOmarket-INFOtrend kiállításon kerül megrendezésre, 2005. szeptember 17–18-án. Emellett biztossá vált a Samsung által támogatott cyberolimpia Grand Final döntőjének helyszíne és időpontja is: Westend City Center, 2005. október 15.

Az idei versengések, az online kvalifikáció már javában zajlik négy játékkategóriában. Az ötödik és egyben az egyetlen olyan játék, melynek kvalifikációját nem online bonyolítják le, a Counter-Strike: Source. Ugyancsak véglegesítették az idei WCG versenysorozat nagydöntőjének menetrendjét: erre csak a három hónapos online kvalifikáció és a fentebb említett Counter-Strike: Source selejtezők legjobb három helyezettje, illetőleg csapata kap meghívást.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít.

World Cyber Games
A világ elektronikusjáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye. A sorozat 2000-ben indult azzal a céllal, hogy a közös játék segítségével a világ népei közötti megértést erősítse. Azóta is minden évben megrendezik a versenyt. A WCG mára az egyik legrangosabb és minden bizonnyal a legnagyobb pénzdíjat kínáló számítógépesjáték-rendezvénnyé nőtte ki magát. Az idén a bajnokság novemberi döntőjére Szingapúrban kerül sor.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle